Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

FAQ

Generelle Spørgsmål

Ortorex pude med hukommelsesskum spørgsmål

Hvordan kan jeg vaske min Ortorex-pude med Hukommelsesskum?
Det ydre betræk kan maskinvaskes og tåler tørretumbler. Kernen kan kun rengøres med en plet. Læg puden fladt til tørre efter vask.  
Skal jeg bruge et ekstra pudebetræk over min Ortorex-pude med Hukommelsesskum?
Er hukommelsesskummateriale sikkert?
Hvad er Ortorex-puden med Hukommelsesskum lavet af?
Er der en prøveperiode for Ortorex-puden?

Bestil Spørgsmål

Spørgsmål om Betaling

Hvorfor blev min betaling afvist?
Betalinger kan afvises af forskellige årsager. Hvis du føler, at dit kort er blevet afvist ved en fejltagelse, bedes du foretage en ny bestilling via vores websted og sikre dig, at adressen er korrekt.  
Hvordan foretager jeg betalingen?
Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Spørgsmål om Forsendelse

Ved at få adgang til, købe fra eller bruge nogen del af ortorex.dk-webstedet accepterer du alle oplysninger på denne side med ofte stillede spørgsmål samt vores politikker.

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.