⏰BLACK FRIDAY! 20-50% OFF + Free Shipping

Politik for Tilbagebetaling

Du har 30 dage til at returnere din vare, efter at den er blevet leveret til dig.

For at kvalificere dig til en returnering skal du sikre dig, at din vare er i samme stand, som da den blev leveret, ubrugt, med alle mærker påsat og indeholdt i sin originale emballage. Den originale kvittering eller et købsbevis er et must.

Start din returnering ved at kontakte os på [email protected]. Returnering skal rettes til denne adresse: Islevdalvej 100, 2610 Rødovre, Denmark.

Når din returanmodning er godkendt, giver vi dig en fragtlabel og vejleder dig om emballering, og hvor du skal sende den hen. Alle varer, der returneres til os uden forudgående kommunikation, vil blive afvist.

For forespørgsler om returnering, kontakt os på [email protected].

Hvis du beslutter dig for at annullere din ordre, skal du sørge for, at den er gjort inden for 24 timer efter dens placering. Send os en e-mail på [email protected] med angivelse af dit ordrenummer og annulleringsårsagen. Ordrer, der allerede er behandlet eller afsendt, kan ikke annulleres.

Skader og Bekymringer

Tjek altid din ordre, når du modtager den. Hvis der er problemer som defekter, skader eller forkerte varer, skal du kontakte os med det samme, så vi kan løse problemet.

Produktbytte

Den mest effektive måde at bytte en vare på er ved at returnere din nuværende. Når din returnering er godkendt, kan du afgive en ny ordre.

Refunderingsprocessen

Efter at have modtaget og inspiceret din returnerede vare, vil vi opdatere dig om status for din refusion. Hvis den lyser grønt, vil tilbagebetalingen afspejle din oprindelige betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage. Forstå, at der kan være forsinkelser, når din bank eller kortudsteder behandler refusionen. Hvis der er gået mere end 15 hverdage siden din returneringsgodkendelse, skal du kontakte os på [email protected].

Bemærk: Varer, der returneres uden forudgående varsel, vil ikke blive behandlet.

Jessica
Jessica B.
Kundelykkehelt
Har du Spørgsmål?
Vores Prisvindende Kundesupport Er Her For Dig
Email os: [email protected]

Medicinsk Ansvarsfraskrivelse


Individers medicinske forhold varierer, og brugen af vores produkter kan ikke garanteres at være 100% effektive for alle.

Hvis du lider af klinisk sygdom eller kroniske smerter, skal du kontakte din læge for at få lægelig rådgivning om din medicinske tilstand.

Ethvert produkt med 20% rabat
Din rabat udløber om:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0