Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Forside/Politik for tilbagebetaling

Politik for tilbagebetaling

Du har 30 dage til at returnere din vare, efter at den er blevet leveret til dig.

For at kvalificere dig til en returnering skal du sikre dig, at din vare er i samme stand, som da den blev leveret, ubrugt, med alle mærker påsat og indeholdt i sin originale emballage. Den originale kvittering eller et købsbevis er et must.

Start din returnering ved at kontakte os på info@ortorex.dk. Returnering skal rettes til denne adresse: Islevdalvej 100, 2610 Rødovre, Denmark.

Når din returanmodning er godkendt, vil vi vejlede dig om emballering, og hvor den skal sendes hen. Alle varer, der returneres til os uden forudgående kommunikation, vil blive afvist. Kontakt os venligst, før du sender varerne tilbage.

Send IKKE dit køb tilbage til producenten.

For forespørgsler om returnering, kontakt os på info@ortorex.dk.

Hvis du beslutter dig for at annullere din ordre, skal du sørge for, at den er gjort inden for 24 timer efter dens placering. Send os en e-mail på info@ortorex.dk med angivelse af dit ordrenummer og annulleringsårsagen. Ordrer, der allerede er behandlet eller afsendt, kan ikke annulleres.

Skader og Bekymringer

Tjek altid din ordre, når du modtager den. Hvis der er problemer som defekter, skader eller forkerte varer, skal du kontakte os med det samme, så vi kan løse problemet.

Produktbytte

Den mest effektive måde at bytte en vare på er ved at returnere din nuværende. Når din returnering er godkendt, kan du afgive en ny ordre.

Refunderingsprocessen

Efter at have modtaget og inspiceret din returnerede vare, vil vi opdatere dig om status for din refusion. Hvis den lyser grønt, vil tilbagebetalingen afspejle din oprindelige betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage. Forstå, at der kan være forsinkelser, når din bank eller kortudsteder behandler refusionen. Hvis der er gået mere end 15 hverdage siden din returneringsgodkendelse, skal du kontakte os på info@ortorex.dk.

Bemærk: Varer, der returneres uden forudgående varsel, vil ikke blive behandlet.

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.