Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

2stk Tåseparatorer Metatarsal Puder
4.75(12)
Farve:Beige
kr.
97
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
97
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sunde fødder - glad dig

Med Ortorex' mellemfodspuder kan du undgå almindelige fodproblemer. De er designet til at give fremragende støtte og øge komforten i dine daglige aktiviteter. Nyd at gå, løbe eller stå i mange timer uden bekymringer.

KORREKT JUSTERING

Disse silikonepuder holder dine tæer i deres naturlige position. Det hjælper dig med at forbedre din balance og gå mere behageligt.

FREMRAGENDE BESKYTTELSE

Ved at adskille tæerne forhindrer vores indlæg skadelig friktion, der kan føre til vabler og hård hud.

DÆMPENDE EFFEKT

Ortorex metatarsal-puder er bløde og elastiske. De reducerer smerter og træthed forårsaget af langvarig gang eller stående arbejde.

Åndbar

Vores tåskillere er lavet med lufthuller. Dine fødder forbliver tørre hele dagen.

Strækbar

Ortorex' silikonepuder er designet til at passe alle fodstørrelser.

Holdbar

Disse indlæg er bygget til at holde og modstår slitage selv ved konstant brug.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 12 anmeldelser
(9)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***s
Danmark

Disse puder gør underværker mod ligtorne. De polstrer tæerne og sålen godt og sikrer, at der ikke er nogen gnidning eller friktion. Den passer også komfortabelt i skoen. Fantastisk køb

M****n
Danmark

Disse puder hjælper virkelig på min trætte fod. De giver overlegen komfort og støtte til mine metatarsaler. Jeg føler mig forfrisket efter at have haft dem på. Vil helt klart anbefale dem!

P****n
Danmark

Jeg arbejder mange timer på mine fødder og har ofte smerter i mellemfoden. Disse puder har været en velsignelse i forklædning. De giver tilstrækkelig støtte og lindrer den dunkende smerte. Komfortable og effektive!

W****a
Danmark

Disse mellemfodspuder har været til stor hjælp. De giver perfekt støddæmpning til mine fødder og reducerer smerterne betydeligt. Nu kan jeg gå mere behageligt uden at bekymre mig om ligtorne. Tak skal du have.

F***a
Danmark

Perfekt til lindring af fodsmerter. Disse puder er bløde og holder til mange timers brug. Mine fødder gør ikke længere ondt under mine daglige gåture. Anbefales!

N****n
Danmark

Jeg var skeptisk i starten, men disse tåseparatorer forbedrede mit problem betydeligt. De giver øjeblikkelig lindring af den langvarige knystsmerte. Jeg kan ikke takke produktet nok!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.