Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar Støttepude til Computerarmlæn
4.81(16)
Farve:Sort
kr.
210
kr.
315
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
210
kr.
315
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Fremmer en sund arbejdsholdning, selv når du arbejder hele dagen foran computeren!

Støttepuden til computerarmlæn er perfekt til at hvile din arm, især når du skal arbejde hele dagen foran computeren. Den er ergonomisk udformet til at reducere trykket på håndled og arm og fjerne den konstante belastning af musklerne i nakke og skuldre, som så mange computerbrugere oplever.

Computer armlænsstøttepude er velegnet både til skrivebord og stol. Den fordeler jævnt vægten af hele underarmen og albuen. Fuldt 180° drejeligt ergonomisk udformning giver dig mulighed for at vælge den mest behagelige vinkel for dig selv. Der kan installeres to puder (en på hver side af tastaturet) for at give fuld støtte til underarmene. Støttepuden til computerarmstøtten øger den tilgængelige plads på skrivebordet og forbedrer arbejdseffektiviteten, hvilket gør den praktisk at bruge både hjemme og på kontoret, til arbejde og leg. Dens design sikrer, at du kan bevæge dig frit, komfortabelt og ubesværet for at udføre dine computeropgaver.

✔️ ARMTRYK REDUCERE – Reducerer det lokale tryk på håndleddet og eliminerer den konstante belastning af musklerne i nakke, arme og skuldre.

✔️ VELEGNET TIL SKRIVEBORD OG STOL – Den kan justeres til dit skrivebord eller din stol, hvilket sikrer den ultimative komfort. 

✔️ NEM AT INSTALLERE – Der kræves intet værktøj, passer til de fleste computerborde og -stole, den kan nemt installeres på 5 min.

✔️ SIKKER & STÆRK – Lavet af højstyrke-ABS-plade med polstret hukommelsesskum, det vil ikke knække eller gå i stykker.

Bedømmelse og anmeldelser

4.81
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A**a
Danmark

Dette produkt er fantastisk og har reddet min skulder og ryg. Smerterne i den klemme nerve er faldet siden jeg har brugt denne arm støttepude!!!

L**a
Danmark

Jeg sidder meget længe ved computeren, og det gør min arm meget træt. Denne pude hjælper med det. Den støtter min arm meget godt, og jeg føler maksimal komfort, mens jeg arbejder.

T*m
Danmark

Den er god nok. Måske er størrelsen lille for nogle brugere, men jeg synes, den er nok til at være brugbar. Jeg kan godt lide den.

R**a
Danmark

Godt produkt. Lettede spændingen i min hånd. Tak Ortorex!

N***n
Danmark

Sikke en praktisk og billig løsning til at støtte min arm/håndled i timevis på computeren!

V***a
Danmark

Bestilte dette for at give lidt lindring til min arm og håndled. Jeg har brugt den i ca. 2 uger nu og jeg har ingen klager.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.