Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Baby Bambus Tallerken med Silikone Suge- og Skeesæt
4.73(15)
Typ:Elefant
kr.
270
kr.
540
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
270
kr.
540
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør fravænningen nem, sikker og rodet fri!

Ortorex babytallerken er specielt udviklet som et madpakke-sæt til småbørn. Den kan bruges som en træningsplade, når du lærer dit barn at spise selv, hvilket reducerer forældrenes stress. Desuden er vores tallerkener perfekte til daglig brug og skader ikke dit barns følsomme hud i modsætning til plastikfade.

100% bambus

Vores babyservice er fremstillet af naturlig bambus, som er vegansk og biologisk nedbrydeligt. Det er også stærkt og er med til at beskytte tallerknerne mod skader ved kast eller fald. Desuden tåler bambus pletter og lugte godt, ligesom det er vandafvisende.

Opgradering til selvfodring

Ortorex tallerkener og skeesæt er designet med dyreformer og søde farver. De tiltrækker dit barns interesse og fokus og gør det lettere at vænne et lille barn til at spise selvstændigt og udvikle finmotorikken, mens det nyder et måltid.

Sikker for børn

Bambusmaterialet er varmebestandigt, hvilket betyder, at det forhindrer babyer i at skoldes ved et uheld med deres sarte fingre. Desuden sikrer de bløde silikonespidser på hver ske og gaffel en blid fornemmelse for tandkødet.

Let for småbørn

De ergonomiske skeesæt passer til de små fingre, mens de mange buede rande med vinkler på tallerknerne gør det muligt at skovle ubesværet.

Hold fast og skridsikker

Sugekoppen gør det muligt at fastgøre tallerkenen solidt til overfladen for at forhindre, at maden falder ned på bordet eller gulvet.

Sund kost

Vores tallerkener er opdelt i 2-3 sektioner, så du får ideelle portioner og afbalancerede måltider.

Flere grunde til at elske vores plader

Letvægt

Hypoallergen

Bærbar

Kan Håndvaskes

Giftfri

Miljøvenlig

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D****e
Danmark

Dette er den eneste tallerken, som vi har fundet, som min søn ikke kan samle op og kaste rundt i rummet. Vi har lige købt en anden for nemheds skyld!

B***a
Danmark

Det gør frokosten så meget nemmere, når min datter kan føle sig uafhængig. Jeg tager hendes frokost frem, suger den fast på hendes bakke i højstolen, giver hende en gaffel og lader hende gå! Funktionel og sød. Det er en win-win for mig!

S*****t
Danmark

God sugeevne, mit barnebarn kan ikke trække i den for at få tallerkenen af sin højstol. Tak

M*****a
Danmark

Sød og funktionel. Jeg var bange for, at den ikke var egnet til opvaskemaskine, men den er faktisk ret nem at rengøre. Fantastisk tallerken

B***y
Danmark

Min yndlings babyplade nogensinde! Den sidder godt fast på barnestolen og bordet og gør hvert måltid så æstetisk tiltalende.

T***e
Danmark

Mit barnebarn nyder virkelig denne delte plade, og sugeevnen er meget god. Jeg vælger nogle gange at fjerne sugekoppen, og tallerkenen ligger stadig fint på bordet.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.