Blodtryksmåler

kr.245

Tilbud

Blodtryksmåler

kr.245

Ikke på Lager

Send mig en e-mail, når lageret er tilgængeligt

Beskrivelse

Tag hånd om dit helbred når som helst

Sig farvel til unøjagtige og langsomme målinger med Ortorex blodtryksmåler til håndleddet. Den giver dig mulighed for at styre dit helbred, selv når du ikke er hjemme. Med et stort display og et-trins betjening tilbyder vores kompakte enhed ubesværede kontroller.

Bærbar
Ortorex-monitoren er let og kompakt, så den er nem at have med på farten og optager minimal plads. Den muliggør konsekvent blodtryksmåling, uanset hvor du er.
Nem at bruge
At tage vores blodtryksmåler på er lige så nemt som at tage et armbåndsur på. Takket være det brugervenlige og intuitive design kan du bruge enheden korrekt uden problemer.
Nøjagtig
Vores apparat garanterer præcise målinger med en afvigelse på kun 3%. Dette høje niveau af nøjagtighed er afgørende for pålidelig sundhedsovervågning - det hjælper dig med at træffe den optimale beslutning baseret på din tilstand.
Holdbar

Et robust akrylpanel beskytter Ortorex-monitoren mod at gå i stykker ved utilsigtede fald. Denne robuste konstruktion forlænger enhedens levetid.

Batteridrevet

Standardbatterierne i Ortorex-blodtryksmåleren giver mulighed for øjeblikkelige målinger. Ved at give apparatet strøm med det samme, gør de processen lettere, fordi du ikke behøver at bevæge dig rundt for at finde en stikkontakt. Det er især vigtigt, når du føler dig syg.

Kvalitetsdisplay

Vores gadget har et LCD-display af høj kvalitet, som er behageligt at aflæse. De klare billeder på skærmen giver dig mulighed for at fortolke din måling uden hjælpemidler som forstørrelsesglas.

Flere grunde til at elske vores blodtryksmåler
Hudvenlig
Sidder Tæt
Trådløs
Sikker At Bruge
4.88
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. M***y (verificeret køber)

  Danmark

  Nem at bruge og præcis. Har testet det flere gange på mig selv og min kone og målingerne er konsistente.

 2. G**g (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide, at denne lille maskine er så nem at bruge og er præcis. Er glad for at jeg købte den til at spore mit blodtryk.

 3. K**e (verificeret køber)

  Danmark

  Det er et fantastisk produkt! Nem at bruge og præcis! Jeg er sygeplejestuderende og jeg bruger de almindelige blodtryksapparater og så dette til at dobbelttjekke mit arbejde og det er så præcist!

 4. S**n (verificeret køber)

  Danmark

  Det jeg godt kunne lide ved denne maskine er, at den ikke var for stram når den var i brug. God til hele familien.

 5. J***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte denne til brug på arbejdet. Den er nem at anvende og bruge og har en hukommelse til at huske tidligere taget BT’er. Jeg ville helt sikkert købe igen.

 6. T**e (verificeret køber)

  Danmark

  Hvis du er en person, der er i fare under den nuværende COVID-sundhedssituation, er du sandsynligvis ligesom mig og bliver tæt på hjemmet. Det er vigtigt at kunne overvåge dit blodtryk i disse tider, som kan vise sig at være stressende. Efter at have talt med min søster, som har et hjerteproblem, foreslog hun mig at få et. Denne enhed er meget nem at bruge, behagelig og skærmen er stor nok til, at man nemt kan læse resultaterne. Kan varmt anbefales.

 7. B***y (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en rigtig god blodtryksmåler og prisen var rigtig god. Meget nem at bruge, man skal kun sætte den fast på håndleddet og trykke på en knap.

 8. C****e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har kræft stadie IV og tager en masse medicin og til tider forfærdelig hovedpine. Vi fandt ud af at mit blodtryk spillede en stor rolle i disse hovedpiner. Vi ændrede og øgede min sædvanlige bt meds. og jeg overvåger trykket hver 4. time for at se, om medicinen virker. Denne manchetmaskine er perfekt og meget præcis.

 9. X***a (verificeret køber)

  Danmark

  ELSKER ELSKER ELSKER dette produkt. Var super nem at bruge, med bogstaveligt talt et tryk på EN knap. Læser BT og puls på mindre end 1 minut! Meget nøjagtig også! Helt klart et godt køb!

 10. A***l (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har modtaget min pulsmåler, den fungerer godt og jeg var tilfreds med købet. Jeg giver 5 stjerner og anbefaler 100%