Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Vægtskalaer for Kropssammensætning KMI Fedtskala
4.83(12)
kr.
420
kr.
840
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Det smarte valg for en sund krop

Ortorex fedtvægt til kropssammensætning gør det intuitivt og nemt at holde styr på din sundhed gennem intelligent cloud-analyse. Det slanke og afrundede hjørnedesign sikrer, at du heller ikke kommer til at skade din fod ved et uheld.

Trådløs

Ortorex KMI-fedtvægten har bluetooth-forbindelse med en mobil app, der giver nem adgang til dine fysiske registreringer. Hold dit helbred lige ved hånden med op til 79 datapunkter, lige fra vandindhold til præcis proteintælling.

Multifunktionelle

Vores produkt lægger topteknologi under dine fødder, bogstaveligt talt! Ud over specifikke vægt- og fedtmålingstilstande viser dets digitale termometer nøjagtigt din kropstemperatur på skærmen.

Sund livsstil

Ortorex-kropssammensætningsvægten hjælper dig med at sætte opnåelige vægtmål ved at give dig personlige kostplaner og træningsrutiner. Du kan endda sammenligne og kontrastere sundhedsscore med dine venner.

LED-nattesynsskærm

Få en klar læsning, dag eller nat.

Automatisk slukning

Starter, når du træder på den, og slukker automatisk 8 sekunder efter, at du træder af den.

Slidstærkt materiale

Den hærdede glasoverflade kan bære op til 400 lbs vægt.

Flere grunde til at elske vores vægt

Stemmestyring

Let Vægt

IOS- Og Android-Kompatibel

Super Tynd

Familieorientering

Specifikationer

Mål:
10.24x10.24x0.91 inch (26x26x2.3 cm)
Vægt:
2.2 lbs (1 kg)
Vejeområde:
0.44-396 lbs (0.2-180 kg)
Målingsnøjagtighed:
0.11 lbs (50 g)
Strømforsyning:
USB Charging

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M****n
Danmark

Denne vægt har virkelig hjulpet mig på min rejse til at blive en sundere person. Den giver så mange oplysninger og er ekstremt let at læse og forstå. Hvis du er ligesom mig og bare ønsker en sundere livsstil, vil denne vægt hjælpe dig

T***a
Danmark

Fremragende vægt, helt prisen værd. Den holder sig opdateret med dine tal hver gang du vejer. Jeg sammenlignede den med en anden vægt, og den fungerede godt. Den var på punkt og prikke. Jeg har også brugt den til medlemmer af min familie op til 350lbs, så den er ret robust

M**k
Danmark

Jeg er ret tilfreds med denne skala. Den er ikke super tung, den ridser ikke let og ser ikke dårligt ud. Den har en app, som den kobler sig på, og jeg havde ingen problemer med at sætte den op

A**s
Danmark

Jeg kan virkelig godt lide vægten. Sørg for at bruge den på en hård overflade, da et tæppe synes at påvirke aflæsningen. Men bortset fra det kan jeg godt lide, at den holder historik i telefonen. Aflæsningen virker korrekt, når jeg bruger andre enheder.

O****e
Danmark

Dette er en fantastisk vægt og til en god pris. Vægten aflæser super hurtigt og fungerer godt. Den er nem at sætte op og giver dig så meget mere info i detaljer end de fleste vægte. Jeg elsker den! Den er meget godt lavet og ser meget flot ud.

S******h
Danmark

Kan varmt anbefale denne skala! Jeg føler mig meget bedre til at overvåge mit helbred nu

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
420
kr.
840

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.