Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Luftrenser til Bilen USB HEPA-Rensemaskine Ozongenerator
4.90(10)
kr.
690
kr.
1380
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
690
kr.
1380
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold luften ren og frisk i din bil

Nyd den friske luft i din bil med Ortorex-luftrenseren. Dens HEPA-filter af høj kvalitet fjerner allergener, støv og lugt. Denne enhed har også en indbygget ozongenerator, der sikrer et sundt miljø.

Effektiv

Vores luftrenser forbedrer luftkvaliteten og gør det lettere at trække vejret. Den fjerner også effektivt ubehagelige lugte, hvilket garanterer en mere behagelig køreoplevelse.

Intelligent

Ortorex-luftrenseren tænder automatisk, når der registreres vibrationer.

Solcelledrevet

Din luftrenser arbejder uden behov for en strømkilde. Det gør den miljøvenlig og omkostningseffektiv.

Bedømmelse og anmeldelser

4.90
Baseret på 10 anmeldelser
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L****a
Danmark

Ser godt ud og fungerer godt! Jeg har en til hver af mine biler. Luften lugter meget friskere, og der er meget mindre støv i hele interiøret! Anbefales!

D***a
Danmark

Dette er en meget effektiv og brugervenlig luftrenser til bilen. Jeg har et udstødningsproblem med min bil, og den indvendige luft bliver forurenet, men nu lugter luften mærkbart frisk. Det gør en stor forskel for mit helbred!

T***y
Danmark

Sådan et førsteklasses produkt! Det er lydløst, effektivt og fungerer med en USB-ledning. Takket være den dufter min bil indvendigt renere og friskere!

B**d
Danmark

Gør et godt stykke arbejde. Jeg har bemærket meget mindre støv på mit instrumentbræt, siden jeg begyndte at bruge dette produkt. Jeg elsker, at det får mig til at føle mig sikker på, at jeg indånder ren luft i bilen.

D***d
Danmark

Fremragende enhed. For en storryger som mig fjerner den røglugten fra min bil og holder den frisk. Kompakt, men kraftfuld!

J***n
Danmark

Forventningerne blev overgået! Af en kompakt enhed at være fungerer denne renser fremragende! Must-have for enhver bilist. Sidder vidunderligt på mit instrumentbræt og bevæger sig slet ikke rundt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.