Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Parfume til Bilens Udluftning, Luftfrisker
4.83(12)
Farve:Sort
kr.
179
kr.
269
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
179
kr.
269
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slip af med ubehagelige lugte

Ortorex luftfrisker hjælper dig med at opnå et mere behageligt miljø i din bil. Den velduftende luft vil have en beroligende effekt på dig og afhjælpe træthed under lange køreture.

Kompakt

Vores bilparfume er lille i størrelsen og passer perfekt i ventilationsåbningen. Den vil ikke genere dit udsyn eller optage for meget plads.

Holdbar

Ortorex-luftfriskeren er fremstillet af robust aluminium og vil holde i årevis.

Justerbar

Du kan styre duftens intensitet efter dine personlige præferencer.

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***e
Danmark

Elegant designet. Passer perfekt til min luftventilation, og man kan næsten ikke se den. Nu ser jeg frem til hver eneste køretur!

J****n
Danmark

Denne parfumeopfrisker gør sit arbejde glimrende. Den bløde og rene duft undertrykker ubesværet lugten af mit svedige gymnastiktøj! Et godt køb.

S****a
Danmark

Jeg elsker, at den ikke overdøver med en kunstig duft. Giver en behagelig og subtil aroma, der gør min køretur mere behagelig. Tak for det!

G*****e
Danmark

Har for nylig købt denne, og jeg er så imponeret! Den er utrolig nem at installere, og duften er behageligt forfriskende! Kan varmt anbefales!

K***h
Danmark

Præcis hvad jeg ledte efter. Super slank og kommer ikke i vejen. alligevel fungerer det meget godt og tjener sin funktion. Vil anbefale den.

L****m
Danmark

Jeg købte den for to måneder siden, og den er stadig stærk. Det er et økonomisk valg, da jeg ikke har haft brug for at udskifte den endnu. Tommelfinger op!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.