Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

CO2 Kuldioxidmåler Luftkvalitetsdetektor
4.71(7)
Farve:Hvid
kr.
305
kr.
610
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ved præcis, hvad du indånder, og lev sundere

Forurening og dårlig luftkvalitet reducerer drastisk din levetid og produktivitet på daglig basis. Ortorex-luftkvalitetsmåleren giver dig mulighed for at tage kontrollen tilbage ved at spore CO2-koncentrationen med et enkelt blik. Vores enhed bruger avanceret infrarød detektionsteknologi til at bestemme luftkvaliteten og den nøjagtige koncentration af partikler i dit boligmiljø.

En-knap-kontakt

Enkel og nem at bruge med et længere tryk.

Ventilationshuller

Fremskynder konvektionen mellem luft og maskine, hvilket resulterer i en meget effektiv detektion.

Multifunktionelle

Vores enhed registrerer også dit miljøs temperatur og fugtighedsniveau.

Bredt anvendelig

Ortorex CO2-monitoren er velegnet til landbrugsområder, produktionslagre, laboratorier, dyrkningstelte, vinkældre, hjem og biler.

Advarsler om flere tilstande

Ortorex-luftkvalitetsdetektoren har fire niveauer af kuldioxidkoncentration - hvert niveau identificeres med forskellige skriftfarver på displayet. Ved overskridelse af den tilpassede sikre værdi advarer enheden dig straks.

Høj præcision

Ortorex CO2-detektoren anvender avancerede IDIR-sensorer, som har en 15% højere nøjagtighed end lignende enheder for at sikre et større overvågningsområde.

Flere grunde til at elske vores detektor

Vægmontering

Justerbar
Temperatur

Genopladelig

Smart
Datasporing

Stort LED-Display

Specifikationer

Dimensioner:
3.5x2.7x1.6 inch (9x7x4 cm)
Vægt:
0.33 lbs (150 g)
Batterikapacitet:
2000 mAh
Strømforsyning:
USB Cable
Spænding:
5V/1A
CO2-Detekteringsområde:
400-5000 PPM
CO2-Detektionsfølsomhed:
1 PPM
SFOF-Detekteringsområde:
0-2.0 mg/m³
HCHO-Detektionsområde:
0-0.6 ma/m³
Temperaturmåleområde:
14-122°F (-10 to 50℃)
Temperaturmålingens Nøjagtighed:
±33.8°F (1°C)
Måleområde For Fugtighed:
0%-99% RH
Nøjagtighed Af Fugtighedsmåling:
±2% RH

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
(6)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***t
Danmark

Jeg købte denne detektor til mit kontor. Den har fungeret fantastisk. Det er ro i sindet at vide, at luftkvaliteten er god på mit kontor.

E**a
Danmark

Denne kulstofdetektor er stilfuld og passer godt ind i mit hus. Virker til at være godt lavet, og jeg føler, at den vil holde et stykke tid. Det er en god måde at se, om du skal gøre noget for at løse problemer med luftkvaliteten indendørs.

G****r
Danmark

Meget informativ. Jeg kan godt lide, at det er 5-i-1, da det også viser luftfugtighed og temperatur ud over luftkvalitet. Godt pengene værd

H***e
Danmark

Er helt vild med denne enhed. Jeg har fundet den meget præcis og meget hjælpsom. Luftkvaliteten indendørs er virkelig vigtig for mig på grund af astma. Tallene ændrer sig, fordi luftkvaliteten indendørs ændrer sig, når dørene åbnes. Jeg ville købe det igen og har anbefalet det til andre.

K***n
Danmark

Jeg kan godt lide at bruge denne skærm på mit bord i stedet for på væggen. Det ser ud til, at væggen blokerer for luftstrømmen. Men når den bruges på bordet, viser den ret nøjagtige målinger. Effektiv ting

M****g
Danmark

Jeg kan godt lide, at denne CO2-detektor er bærbar! Den kan også vise temperaturen i hjemmet, luftfugtigheden og en alarm, hvis der registreres høj CO2.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
305
kr.
610

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.