Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Led-bordlampe Med Dobbelt Hoved
4.80(10)
kr.
523
kr.
785
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
523
kr.
785
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Se klarere og arbejd bedre

Du opnår perfekt belysning med Ortorex LED-skrivebordslampen. Dens unikke design garanterer en klar, energieffektiv belysning. Hold fokus og øg din produktivitet ved at arbejde i et mere behageligt miljø.

Øjenbeskyttelse

Vores børste roterer 360 grader, hvilket sikrer grundig rengøring uden at efterlade pletter.

Forskellige tilstande

Juster lyset, så det passer til dine præferencer eller den aktuelle opgave. Du kan vælge mellem varm hvid, dagslys eller køligt lys.

Bred dækning

Takket være to lampeholdere er hele dit arbejdsområde godt oplyst, og der er ikke noget mørkt hjørne tilbage.

Justerbar

Ortorex-skrivebordslampen har en bøjelig arm og drejelige lampeholdere. Du kan nemt ændre lysets vinkel og retning efter dine behov.

Holdbar

Denne lampe er lavet af aluminiumslegering af høj kvalitet og garanterer langvarig ydeevne.

Kompakt

Med sit pladsbesparende design passer vores skrivebordslampe selv på minimal plads.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****n
Danmark

Denne skrivebordslampe er virkelig en perle! Den tilføjer et moderne og elegant touch til mit kontor, samtidig med at den giver ultimativ belysning. Lange arbejdstimer er lige blevet mere behagelige med den her!

A**a
Danmark

Denne lampe er en skat for alle, der har brug for ekstra fokus, mens de arbejder. De to hoveder giver maksimalt lys, og den er perfekt til mine hobbyprojekter. Den bliver næsten ikke varm, selv efter mange timers brug. Et kvalitetskøb!

L***y
Danmark

Fantastisk tilføjelse til mit hjemmekontor, lige hvad jeg ledte efter. Den er så alsidig og nem at justere, hvis det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale den

N***k
Danmark

Denne lampe fungerer fantastisk. Jeg kan flytte den til stort set enhver position, jeg har brug for. Jeg kan også godt lide, at den kan ændres til forskellige toner, og den er meget robust og godt lavet.

P****n
Danmark

Jeg elsker min nye lampe! Den er super effektiv med belysningen og anstrenger ikke mine øjne sent om aftenen. Robustheden er imponerende! Jeg er glad for, at jeg købte den.

T***e
Danmark

Lampen er praktisk justerbar og helt flimmerfri. Jeg er så glad for at have den. Den er hver en krone værd!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.