Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Trådløs Alarmknap til Nødopkald for Ældre
4.78(9)
Stik Type:US
kr.
495
kr.
743
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
495
kr.
743
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Tag kontrol over nødsituationer med ét klik

Ortorex' trådløse alarmknap hjælper ældre mennesker med at føle sig trygge og sikre. Med et enkelt tryk på en knap sender vores enhed en alarm til forudvalgte kontakter i tilfælde af en nødsituation.

Fred i sindet

Ortorex' personlige alarm forsikrer de ældre om, at hjælpen kun er et klik væk.

Fremmer sikkerheden

Takket være den trådløse forbindelse sendes notifikationer fra armbåndet til en smartphone inden for få sekunder. Personen i nød kan få lægehjælp uden at miste dyrebar tid.

Let at montere

Opsætningen af panikknappen tager tre enkle trin. Først skal du downloade mobilappen, derefter sætte hubben i en stikkontakt og til sidst forbinde armbåndet til stationen via lokalt WiFi.

Alsidig

Hjælperen kan bære panikknappen på tre forskellige måder: som et ur, rundt om halsen som et vedhæng eller fastgjort til bukserne.

Letvægt

Vores alarmknap kan bæres i lang tid uden at forårsage smerte eller træthed hos brugeren.

Vandtæt

Ortorex' personlige alarm holder ældre mennesker sikre, selv i brusebadet. De behøver ikke at tage den af på grund af dens vandafvisende egenskaber.

Flere grunde til at elske vores medicinske alarmsystemer til seniorer

Ergonomisk
Pasform

Unisex

Lang
Batterilevetid

Diskret
Udseende

Trådløs

Holdbar
Konstruktion

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R****t
Danmark

Fantastisk produkt, nemt at sætte op og bruge. Min kone er handicappet, og nu kan jeg være hvor som helst i huset og vide, når hun har brug for hjælp. Fungerer fantastisk

A****n
Danmark

Vi bruger dette til vores bedstemor. Det fungerer godt med hjemmet og er højt nok til, at vi ikke går glip af hendes opkald. Ville købe igen

M***e
Danmark

Dette er et MUST. Fungerer perfekt. Elsker den, fordi jeg ikke behøver at forstyrre og vække ham, når jeg gør det. Han ringer til mig, når han har brug for mig, ligesom på hospitaler

R***a
Danmark

Det er vidunderligt at vide, at vores far kan kontakte os med det samme! Jeg tror, det kan redde et liv. Fungerer fantastisk, lige som forventet. Tøv ikke med at købe dette til dine ældre slægtninge!

A***y
Danmark

Købte denne til min mor. Desværre er hun faldet flere gange og kunne ikke ringe til mig. Jeg elsker, at hun bare kan trykke på en knap, og så ved jeg, at der er noget galt. Tak for det.

L****a
Danmark

Jeg kan godt lide, at den er høj nok til at vække mig, når der er brug for mig. Jeg købte den til min mand, som har haft et slagtilfælde, men vi sover i hvert sit soveværelse. Pengene værd 👍🏻

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.