Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Brilleglasrensningssæt Solbriller Mikrofiberbørste til Rengøring af Solbriller
4.69(16)
Farve:Hvid
kr.
185
kr.
370
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
185
kr.
370
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Er du træt af at få fingeraftryk på dine briller? Denne rengøringsmiddel vil holde dine briller krystalklare uden en klud!

Denne Solbriller Briller Mikrofiber Børsterenser tørrer dine briller nemt og effektivt og efterlader dine linser lige så rene som den dag du fik dem. Det er praktisk at fjerne fingeraftryk, smuds, striber og fedt uden brug af spray eller klud — et godt strøg og snavs og fedt forsvinder!

For at holde dine linser krystalklare bruger du den ridsefaste børste til forsigtigt at fjerne støv og slibende partikler. Placer derefter linsen mellem tangehovedet, og lad rengøringspuderne tørre olie og fingeraftryk af - selv på de steder, der er svære at nå. Børstehovedet er fremstillet af blødt mikrofibermateriale af høj kvalitet, hvilket gør det holdbart og sikkert til brug på alle optiske linser, uanset om der er tale om designerbriller eller læsebriller. Blødt mikrofibermateriale vil ikke beskadige, ridse eller skrabe brilleglasene. Desuden er den selvrensende, rengøringspadmaterialet fyldes op igen, når du skubber den tilbage i holderen.

Solbrillebriller Øjenbrille Mikrofiberbørste Rengøringsmiddel er virkelig en god hjælper for studerende, børn, voksne, der bærer læsebriller, og dem, der er glade for at bære solbriller i løbet af dagen. Kompakt design og bæretaske gør brilleglasrenseren praktisk og nem at tage med overalt. Det er den bedste innovative ting til at rengøre dine briller og solbriller og holde dem rene.

✔️ 100% STØV- OG SMUDSFJERNELSE – Fjerner fingeraftryk, pletter, striber og fedtrester.

✔️ KOMPAKT & LETVÆGT – Design i lommestørrelse er let at tage med rundt og perfekt til rejser. 

✔️ SIKKER AT BRUGE – Lavet af sikkert materiale af høj kvalitet, fungerer med alle typer linser.

✔️ FORSKELLIGE FARVER – Vælg den perfekte farve til dig selv, din familie og dine venner.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P***a
Danmark

Mine briller ser ud til at blive beskidte ofte, og det er rart at have en af disse rensere på mine nøgler, så jeg altid har en med mig.

J***s
Danmark

Elsker denne vare! Den er lille, passer i tasken uden at tage meget plads; den gør underværker til at rense brillerne til sidste øjeblik - så praktisk. Elsker farven. Selv min mand brugte den og var overrasket over, at den gjorde et godt stykke arbejde!

A***n
Danmark

Som et alternativ er dette beregnet til ikke at skulle få væsker til at rense dine linser. Så produktets levetid afhænger af, hvor ofte du renser børsterne med kulpudderne. Dette er især at foretrække, mens du rejser på væskebegrænsede regler, og hjælper med at spare plads i din bagage.

F***a
Danmark

Jeg har længe ledt efter en god måde at rengøre mine briller på og besluttede endelig at give disse kulbrillerensere en chance! Jeg er så glad for, at jeg gjorde det! Det virker ikke kun smukt, men det er enkelt

S***A
Danmark

Mine linser er nu meget klare. Jeg kan bruge det så meget jeg vil uden at skulle købe store pakker linserens. Jeg ville ønske, at der var en til telefoner og tablets.

G***n
Danmark

Farven er så bombet, virker godt, passer fint i lommebogen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.