Brilleglasrensningssæt Solbriller Mikrofiberbørste til Rengøring af Solbriller

kr.150

Tilbud

Brilleglasrensningssæt Solbriller Mikrofiberbørste til Rengøring af Solbriller

kr.150

Beskrivelse

Er du træt af at få fingeraftryk på dine briller? Denne rengøringsmiddel vil holde dine briller krystalklare uden en klud!

Denne Solbriller Briller Mikrofiber Børsterenser tørrer dine briller nemt og effektivt og efterlader dine linser lige så rene som den dag du fik dem. Det er praktisk at fjerne fingeraftryk, smuds, striber og fedt uden brug af spray eller klud — et godt strøg og snavs og fedt forsvinder!

For at holde dine linser krystalklare bruger du den ridsefaste børste til forsigtigt at fjerne støv og slibende partikler. Placer derefter linsen mellem tangehovedet, og lad rengøringspuderne tørre olie og fingeraftryk af – selv på de steder, der er svære at nå. Børstehovedet er fremstillet af blødt mikrofibermateriale af høj kvalitet, hvilket gør det holdbart og sikkert til brug på alle optiske linser, uanset om der er tale om designerbriller eller læsebriller. Blødt mikrofibermateriale vil ikke beskadige, ridse eller skrabe brilleglasene. Desuden er den selvrensende, rengøringspadmaterialet fyldes op igen, når du skubber den tilbage i holderen.

Solbrillebriller Øjenbrille Mikrofiberbørste Rengøringsmiddel er virkelig en god hjælper for studerende, børn, voksne, der bærer læsebriller, og dem, der er glade for at bære solbriller i løbet af dagen. Kompakt design og bæretaske gør brilleglasrenseren praktisk og nem at tage med overalt. Det er den bedste innovative ting til at rengøre dine briller og solbriller og holde dem rene.

✔️ 100% STØV- OG SMUDSFJERNELSE – Fjerner fingeraftryk, pletter, striber og fedtrester.

✔️ KOMPAKT & LETVÆGT – Design i lommestørrelse er let at tage med rundt og perfekt til rejser. 

✔️ SIKKER AT BRUGE – Lavet af sikkert materiale af høj kvalitet, fungerer med alle typer linser.

✔️ FORSKELLIGE FARVER – Vælg den perfekte farve til dig selv, din familie og dine venner.

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. F***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har længe ledt efter en god måde at rengøre mine briller på og besluttede endelig at give disse kulbrillerensere en chance! Jeg er så glad for, at jeg gjorde det! Det virker ikke kun smukt, men det er enkelt

 2. S***A (verificeret køber)

  Danmark

  Mine linser er nu meget klare. Jeg kan bruge det så meget jeg vil uden at skulle købe store pakker linserens. Jeg ville ønske, at der var en til telefoner og tablets.

 3. G***n (verificeret køber)

  Danmark

  Farven er så bombet, virker godt, passer fint i lommebogen.

 4. R*** (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har fundet ud af, at denne brilleglasrens virker på alle typer briller, jeg har, herunder solbriller, læsebriller, receptbriller osv. Faktisk elskede jeg den så meget, at jeg kom tilbage og købte en ekstra. Jeg sætter pris på, at den er kompakt, og jeg kan have den med i en taske eller lomme!

 5. J***z (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er den bedste brilleglasrenser, jeg nogensinde har brugt. Meget praktisk at have med sig rundt. Prisen værd! Tager lidt tid at lære at bruge. Når man først har gjort det, så er man i gang!

 6. S***c (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er meget tilfreds med denne vare. Jeg har også købt 2 mere til min søn, og min mand. Den er let bærbar i din gadget taske al du altid har den med dig. Anbefalet.

 7. V***l (verificeret køber)

  Danmark

  Denne brilleglasrenser virker fantastisk – det jeg bedst kan lide er, at den renser meget tæt på kanten af linsen, hvor den møder stellet (ved hjælp af en klud kan jeg aldrig komme helt tæt på kanten) – helt sikkert en dejlig ting at bruge og eje. Ville også være en god gave.

 8. N***g (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk over for denne brilleglasrens. Efter den første brug var jeg solgt. Mine briller har aldrig været så krystalklare som nu.

 9. Z***z (verificeret køber)

  Danmark

  Hurtig og nem. Gør et rigtig godt stykke arbejde.

 10. Y***z (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er rigtig glad for min brilleglasrenser. Den er kompakt, nem at have med sig, godt lavet og gør et fantastisk stykke arbejde ! Meget tilfreds med produkt og service !