Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Højtaljede Leggings med Lommer
4.88(8)
Farve:Blå
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
397
kr.
794
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
397
kr.
794
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Øg din komfort og styrk din selvtillid

Ortorex' sportsleggings er en ideel kombination af kvalitet og stil. De har en tætsiddende pasform, som giver et flatterende udseende. De er modstandsdygtige over for slitage og tåler utallige vaske uden at miste deres oprindelige egenskaber.

Materiale af høj kvalitet

Stoffet absorberer og fordamper hurtigt sved, så du har det behageligt under træningen. På grund af den høje elasticitet begrænser vores sportsleggings ikke dine bevægelser. De er perfekte til squats eller lunges.

Forbedret udseende

Når du har disse leggings på, vil du føle dig mere selvsikker! De fremhæver taljen og får dig til at se tyndere ud. Designet med rynket bagdel former og fremhæver din krop og giver samtidig den nødvendige støtte.

Praktisk udformning

Takket være lommerne kan du trygt opbevare dine småting lige ved hånden.

Størrelsesguide

Sådan måler du dig selv:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Start målebåndet på det højeste punkt i taljen, og stræk det ned til anklen.
3. Vikl målebåndet rundt om den fyldigste del af din talje og den fyldigste del af dine hofter.
size length waist hips
cm inch cm inch cm inch
S 84 33.07 46 18.11 70 27.56
M 85 33.46 50 19.69 74 29.13
L 86 33.86 54 21.26 78 30.71

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 8 anmeldelser
(7)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****e
Danmark

Disse højtaljede leggings er helt fantastiske, og jeg elsker farvemulighederne. Materialet er dejligt elastisk. Og de ekstra lommer gør dem perfekte til at bære rundt på ting under træningen!

P***e
Danmark

Jeg er blevet forelsket i disse leggings. Jeg blev glædeligt overrasket over materialets kvalitet. Og lommerne, de er bare fantastiske! Fantastiske leggings til en rimelig pris!

M****n
Danmark

Jeg er meget tilfreds med disse leggings. Den høje talje er så flatterende og har en dejlig slankende effekt. De sidder godt, og stoffet er meget behageligt.

C***a
Danmark

Jeg elsker, hvor elastiske og kølige leggins er! De bliver siddende, hvor de skal, uden at de rejser sig op. Farven er også meget sød. Jeg elsker dem!

T****i
Danmark

Jeg er så glad for disse leggings! De er utroligt strækbare, og materialet er af overlegen kvalitet. Jeg elsker den høje talje, det er utroligt flatterende.

H****n
Danmark

Gode leggings! Pasformen er fantastisk, og lommerne er praktiske til mine løbeture. Jeg elsker, at man kan lukke dem, så ens ting ikke falder ud. Kan varmt anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.