Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Luftfugter Negativ Ion Luftrenser
4.75(16)
Farve:Hvid
kr.
250
kr.
375
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
250
kr.
375
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Renser og befugter luften på én gang! Nyd at indånde frisk luft i hjemmet!

ORTOREX™ luftrenser og luftfugter fremmer sund og nem vejrtrækning ved optimal befugtning og ionisering af luften omkring dig. Den arbejder effektivt for at befri dit hjem for patogener, snavs, støvpartikler, allergener, bakterier, bakterier og andre irriterende stoffer i en enkelt udledning. Den fjerner alle usynlige stoffer for at sikre, at der ikke er nogen muligheder for at udvikle luftvejs- eller sundhedsproblemer i dit hus. Derfor minimerer den risikoen for at få influenza på grund af koldt vejr samt forhindrer influenza i at sprede sig til andre i hjemmet.

Med ORTOREX™ luftrenseren er du garanteret, at den fjerner alle støvpartikler i luften for at lette ren og sund vejrtrækning hele tiden. Den negative iongenerator vil hjælpe med at rense luften ved at afvikle de luftbårne partikler. Hvis du har allergirelaterede problemer, garanterer luftrenseren, at du er sikker hele tiden ved at fjerne alle potentielle trusler i luften.

En af de andre fordele ved konstant brug af denne luftfugter er dens effektivitet i forbindelse med tør hud, næse, læber og hals. Ved at forbedre luftfugtigheden i det miljø, vi befinder os i, gør vi luften mindre aggressiv for kroppen. Det er den perfekte tilføjelse til din skønhedskur og kan også hjælpe dig med at nære og fugte din hud.

ORTOREX™-luftbefugteren har en funktion med farverig lysfremvisning, som giver et stemningsfuldt udseende til ethvert rum. Med en 360° rotation er du garanteret at nyde kvalitetsluft hele tiden. Den følsomme berøringsknap hjælper dig med nemt at ændre luftfugterens arbejdstilstande. Du kan indstille den til kontinuerlig eller intermitterende sprøjtetilstand afhængigt af den type filtrering, som dit rum kræver. Dens bærbare og lette design gør den ideel til brug på kontoret, i hjemmet eller i bilen. Den renser og behandler din luft for et sundt liv, uanset hvor du befinder dig.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️LUFTFUGTER & LUFTRENSER 2-I-1 — Den udsender ultralyds-køletåge for at befugte og ionisere luften. Den sørger for at holde din indendørs luft ren og sikker for dig, selv i kolde årstider.

✔️TILBYDER 360° ROTATION — Fleksibel drejning gør det muligt for dig at justere den perfekte rette vinkel til sprøjtning.

✔️NEM AT BRUGE — Du skal blot fylde 200 ml befugtertanken med vand fra hanen, derefter tilslutte den til et USB-kabel og trykke på betjeningsknappen.

✔️BÆRBAR & LETVÆGT — Det kompakte design gør den til den perfekte gadget, som du kan tage med dig overalt.

✔️6 FARVET LYS PROJEKTION — Farverige LED-lys på toppen af enheden hjælper med at skabe en magisk projektion. Du kan også få den til at fungere som natlys.

✔️SIKKER & AUTOMATISK SLUKNING — Der er en indbygget vandniveausensor indeni, som automatisk slukker for strømmen, når vandet er lavere end det sikre vandniveau.

✔️LYDLØS — Den vil ikke forstyrre dig, mens du passer andre opgaver eller hviler dig.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***i
Danmark

god kvalitet

M***e
Danmark

Produktet er fantastisk. Jeg har nu bestilt endnu en diffuser. Jeg er meget tilfreds. Tommelfinger op!

V***s
Danmark

Luftfugteren er god, kom godt pakket. Virker fint, der er tre lystilstande, meget smuk!

A***e
Danmark

Excelente producto

R***u
Danmark

Meget tilfreds!

Z***k
Danmark

Virker fantastisk! Funktionerne var nemme at finde ud af, og farverne er så flotte!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.