Luftfugter Negativ Ion Luftrenser

kr.250

Tilbud

Luftfugter Negativ Ion Luftrenser

kr.250

Beskrivelse

Renser og befugter luften på én gang! Nyd at indånde frisk luft i hjemmet!

ORTOREX™ luftrenser og luftfugter fremmer sund og nem vejrtrækning ved optimal befugtning og ionisering af luften omkring dig. Den arbejder effektivt for at befri dit hjem for patogener, snavs, støvpartikler, allergener, bakterier, bakterier og andre irriterende stoffer i en enkelt udledning. Den fjerner alle usynlige stoffer for at sikre, at der ikke er nogen muligheder for at udvikle luftvejs- eller sundhedsproblemer i dit hus. Derfor minimerer den risikoen for at få influenza på grund af koldt vejr samt forhindrer influenza i at sprede sig til andre i hjemmet.

Med ORTOREX™ luftrenseren er du garanteret, at den fjerner alle støvpartikler i luften for at lette ren og sund vejrtrækning hele tiden. Den negative iongenerator vil hjælpe med at rense luften ved at afvikle de luftbårne partikler. Hvis du har allergirelaterede problemer, garanterer luftrenseren, at du er sikker hele tiden ved at fjerne alle potentielle trusler i luften.

En af de andre fordele ved konstant brug af denne luftfugter er dens effektivitet i forbindelse med tør hud, næse, læber og hals. Ved at forbedre luftfugtigheden i det miljø, vi befinder os i, gør vi luften mindre aggressiv for kroppen. Det er den perfekte tilføjelse til din skønhedskur og kan også hjælpe dig med at nære og fugte din hud.

ORTOREX™-luftbefugteren har en funktion med farverig lysfremvisning, som giver et stemningsfuldt udseende til ethvert rum. Med en 360° rotation er du garanteret at nyde kvalitetsluft hele tiden. Den følsomme berøringsknap hjælper dig med nemt at ændre luftfugterens arbejdstilstande. Du kan indstille den til kontinuerlig eller intermitterende sprøjtetilstand afhængigt af den type filtrering, som dit rum kræver. Dens bærbare og lette design gør den ideel til brug på kontoret, i hjemmet eller i bilen. Den renser og behandler din luft for et sundt liv, uanset hvor du befinder dig.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️LUFTFUGTER & LUFTRENSER 2-I-1 — Den udsender ultralyds-køletåge for at befugte og ionisere luften. Den sørger for at holde din indendørs luft ren og sikker for dig, selv i kolde årstider.

✔️TILBYDER 360° ROTATION — Fleksibel drejning gør det muligt for dig at justere den perfekte rette vinkel til sprøjtning.

✔️NEM AT BRUGE — Du skal blot fylde 200 ml befugtertanken med vand fra hanen, derefter tilslutte den til et USB-kabel og trykke på betjeningsknappen.

✔️BÆRBAR & LETVÆGT — Det kompakte design gør den til den perfekte gadget, som du kan tage med dig overalt.

✔️6 FARVET LYS PROJEKTION — Farverige LED-lys på toppen af enheden hjælper med at skabe en magisk projektion. Du kan også få den til at fungere som natlys.

✔️SIKKER & AUTOMATISK SLUKNING — Der er en indbygget vandniveausensor indeni, som automatisk slukker for strømmen, når vandet er lavere end det sikre vandniveau.

✔️LYDLØS — Den vil ikke forstyrre dig, mens du passer andre opgaver eller hviler dig.

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. S***I (verificeret køber)

  Danmark

  Produktet ankom hurtigt. Godt produkt. Jeg er meget tilfreds.

 2. R***u (verificeret køber)

  Danmark

  Meget tilfreds!

 3. S***t (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er ret glad for denne luftfugter. Den giver en fyldig, kraftig tåge.

 4. Z***k (verificeret køber)

  Danmark

  Virker fantastisk! Funktionerne var nemme at finde ud af, og farverne er så flotte!

 5. U***r (verificeret køber)

  Danmark

  Så sød og farverig! Jeg kan godt lide, at lyset kan tændes eller slukkes. Det er virkelig nyttigt med mine bihuler og den tørre luft i mit soveværelse.

 6. Y***v (verificeret køber)

  Danmark

  Fungerer godt, elsker det. Jeg havde brug for noget lille og kompakt til at placere på mit natbord. Det varede hele natten med konstant spray. Jeg slukkede lyset, da jeg gik i seng, og til min glade overraskelse kommer der ikke noget lys fra den overhovedet ikke engang en lille en for strømmen. Jeg er så glad for det. Det er virkelig så stille. Jeg er meget tilfreds med mit køb.

 7. A***a (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk mini luftfugter! Dette virker fantastisk og holder virkelig næsen klar om natten med varmen tændt. det er virkelig virkelig stille, og jeg elsker natlyset.

 8. F***r (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en af de bedste mini-fugtere. Den drives af USB og kan endda fungere med powerbank. Gør luften frisk at indånde og selv rummet forbliver køligt. Den har også forskellige dæmpede farvetilstande, så den fungerer også som dæmpet lys og er behagelig. Så det var alt, hvad jeg forventede, og det er et godt tilbud til prisen!

 9. L***a (verificeret køber)

  Danmark

  Det bedste køb nogensinde! Denne luftfugter har ændret mit liv til det bedre. Den er så stille. Jeg bruger den kontinuerlige indstilling. Jeg vågner op og føler mig frisk og ikke så indelukket, især i vintermånederne. Jeg har endda bemærket en ændring i min hud. Den kræver ikke en masse genopfyldning, hvilket er fantastisk. Lysene er så søde, og den automatiske slukning efter seks timer er et stort plus. Helt klart anbefale.

 10. G***i (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er vild med denne luftfugter. Denne lille tingest har virkelig været en livredder. Den gør ikke mit værelse for indelukket, den er dejlig stille og holder mine bihuler og min hals fra at tørre ud. Ville helt sikkert anbefale!