Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ketonblodmåler-Sæt
4.56(16)
kr.
440
kr.
880
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
440
kr.
880
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Med dette ketonblodmålesæt ved du med sikkerhed, om du er i ketose!

Det er afgørende at spore dine ketonniveauer i blodet, når du er på en ketogen diæt. At være i en tilstand af ketose er der, hvor de fleste af fordelene ved den ketogene diæt findes. Hvis du leder efter en præcis måde at vide, om din krop er i en ketosetilstand, er en blodmåler langt den mest pålidelige og præcise måde at måle på.

Måling af dine ketoner i blodet kan give en kvantificerbar måde at vurdere din grad af overholdelse og din krops reaktion på den ketogene diæt på. Hvis du kender forskellen, kan du afgøre, om du anvender den ketogene diæt korrekt eller blot spiser en kulhydratfattig diæt. Her er nogle udbredte årsager til, at du måske ikke er i ketose:

 • Du spiser for meget protein
 • Ubevidst at spise kulhydrater eller for mange af disse
 • At spise for mange "keto"-godbidder
 • Ikke korrekt sporing af makroer

Med dette ketonblodmålesæt kan du spore ketoner på få sekunder! Enheden vil passe problemfrit ind i din daglige rutine, og du kan diskret teste hvor som helst. Blodketonmåleren vil give dig hurtige, nøjagtige data (i enten mg/dL eller mmol/L). Det vil give dig mulighed for at analysere, hvordan du reagerer på en række forskellige fødevarer, så du kan træffe intelligente, datadrevne beslutninger.

Du kan tage en lillebitte blodprøve fra din finger og teste den i måleren på få sekunder. Dine resultater vil dukke op på det store digitale display. For din bekvemmelighed har vi inkluderet en brugervejledning. Gør ketonblodmåleren til en vigtig del af din wellness-rejse!

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ NØJAGTIGE BLODKETONAFLÆSNINGER — Du kan ikke stole på lugten af din ånde/urin, vægttab eller andre subjektive faktorer. Desuden kan urinanalysestænger eller udåndingsmålere være ineffektive og uhensigtsmæssige at bruge. Blodketonmåleren vil hjælpe dig med at få konsekvente, nøjagtige data, ubetinget nødvendigt på keto diæt.

✔️ NEM AT BRUGE — En lille blodprøve på 0,7 mmol/L, der tages fra din fingerspids, er alt, hvad der er nødvendigt for at få en nøjagtig måling.

✔️ SMERTEFRI — Vores måler kræver den mindste mængde blod for at give et nøjagtigt resultat, hvilket betyder mindre smerte og rod for dig.

✔️ HURTIGE RESULTATER — På få sekunder kan du tage en lillebitte blodprøve fra din finger og teste den i måleren.

✔️ MULTIOVERVÅGNINGSSYSTEM — Denne enhed arbejder på avanceret biosensorteknologi og tester flere parametre, herunder glukose (GOD), glukose (GDH-FAD), urinsyre og keton i blodet.

 

Ketonblodmåler-sættet indeholder:

 • Måler — Læser teststrimlerne og viser blodets β-ketonkoncentration.
 • 30 teststrimler — Strimler med et kemisk reagenssystem, der anvendes med måleren til måling af β-ketonkoncentrationen i blodet.
 • Prøveudtagningsanordning — Bruges med lancetter til indsamling af blodprøver.
 • Sterile lancetter — Bruges sammen med stikkontakten til at udtage en blodprøve; de indsættes i stikkontakten ved hver blodudtagning og kasseres efter brug.
 • Kodechip — Kalibrerer automatisk måleren med kodenummeret, når den indsættes i måleren.
 • Rejsetaske af høj kvalitet med lynlås — Giver bærbarhed til ketontestning, uanset hvor du er på farten.
 • Brugervejledning — Giver detaljerede instruktioner om brugen af ketonmåleren.

Pakken inkluderer:

- Bæreveske
- Emballasjeeske
- Ketonmåler
- Lancing-enhet
- Lansetter (10 stk.)
- Ketonstrimler (30 stk.)
- Bruksanvisning

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
Z**k
Danmark

Jeg kan godt lide produktet. Jeg synes ikke, at det bruger meget blod, og det virker præcist. Godt produkt til en rimelig pris.

S***n
Danmark

Det er så nemt at bruge sættet til at spore keto diæten! At have teststrimler inkluderet betyder, at det var klar til brug med det samme. Tusind tak!

A****a
Danmark

Måleren var hurtig og nem at sætte op med brugervejledningen. Det er smertefrit at få en dråbe blod. Det flotte etui til monitoren er godt lavet og indeholder et lynlåsrum til opbevaring af ketonstrimlerne

S****a
Danmark

Måleren er meget nem at bruge, og resultaterne er præcise. Jeg vil anbefale det til alle, der ønsker at teste deres ketoseniveau.

F***a
Danmark

Så meget nemmere end urinstrimler! Tak fordi du hjælper mig med at holde mig på sporet!

C******e
Danmark

Resultaterne er hurtige, nemme at bruge og der skal kun lidt blod til for at lave resultatet.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.