Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bærbar Computerstativ til Seng Bord til Sofa Justerbar Holder
4.75(16)
Farve:Sort
kr.
445
kr.
890
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til dine nakke-, ryg- og skuldersmerter efter at have kigget på bærbar computer i lang tid! Nyd smertefri produktivitet!

Det Justerbare Laptopstativ er en nyttig enhed, der gør dig fri for nakke-, skulder- og rygsmerter ved at placere din laptop i den mest behagelige position. Det giver dig mulighed for at arbejde bekvemt med din bærbare computer hvor som helst i dit hjem eller på kontoret. Den sidder fast på dit bord, din sofa og endda på din seng. Du kan justere stativet og låse det i enhver højde, hældning og rotation, hvilket giver dig 360º fleksibilitet, så det bedst muligt opfylder dine behov. Dette er fremtiden for skriveborde i hjemmet.

Når du sidder ved et skrivebord, giver det dig mulighed for at opretholde en korrekt kropsholdning og nakkestilling, hvilket utvivlsomt er gavnligt for dit helbred. Hvis du ikke bryder dig om at sidde ned hele dagen, kan du bruge det Justerbare Laptopstativ som et stående skrivebord derhjemme eller på kontoret. Du skal blot placere den på dit skrivebord og hæve den til en behagelig ståhøjde. Det har aldrig været så behageligt at arbejde hjemmefra.

Det Justerbare Laptopstativ er en alt-i-én-løsning til computerarbejde, når du slapper af på sofaen eller ligger i sengen. Den konstante vægt af enheden på dit skød sammen med den varme, der genereres, kan være yderst ubehageligt. Hvis du holder din enhed på denne måde, kan det begrænse luftstrømmen og forårsage potentiel skade på din bærbare computer på grund af forkert udluftning. Panelet på det Justerbare Laptopstativ er konstrueret med udluftningshuller og hjælper computeren med at aflede varmen i tide og holde den kølig. Alt du skal gøre nu er at justere stativet, så du ikke behøver at krumme nakken for at se skærmen tydeligt, og du kan nyde at se dine yndlingsfilm som aldrig før.

✔️ FLEKSIBEL & BÆRBAR - Tag den med dig, uanset hvor du går, og juster stativets højde og vinkel til et niveau, der passer perfekt til dig.

✔️ ERGONOMISK UDFORMNING - Lavet med stærk ABS plast og aluminiumslegering opnår den høje kvalitet og det kompakte design, musemåtte inkluderet.

✔️ MULTIFUNKTIONEL - Brug din bærbare computer mere komfortabelt stort set overalt: i sengen, på sofaen, på skrivebordet, på gulvtæppet osv.

✔️ FORHINDRER OVEROPHEDNING - Aluminiumpanel med ventilationshuller øger luftstrømmen og forhindrer din bærbare computer i at blive overophedet.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J****n
Danmark

Jeg er glad for den, bortset fra plastikbenene. Det er en stor lettelse for min ryg i stedet for at sidde ved et skrivebord eller på min seng på maven, at min rygsøjle er ubehageligt krummet. Jeg kan anbefale at få sådan en - men ikke nødvendigvis denne slags hvis du hellere vil have mere robuste bordben at arbejde med.

Meget let at samle. Dejligt at den har en fastgørelse til musemåtte. Jeg er lidt skuffet over at hele stativet ikke er af metal - benene er en ret skrøbelig plastik, som jeg ved på et tidspunkt vil gå i stykker, før eller siden også. De er ret fleksible med de forskellige positioner, man kan flytte dem i, og de har en vinkelskive til hvert led, så man kan sikre sig, at de er lige, og de låser på plads på visse punkter. Meget let!

A***n
Danmark

Meget hurtig forsendelse. Meget godt produkt. Præcis som beskrevet. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Mange tak.

R***z
Danmark

Meget tilfreds med produktet. Hurtig leveringstid (< 2 uger). Kundeservice har været meget lydhør og professionel.

G***s
Danmark

Modtog varen på en uge. Virker godt

P***s
Danmark

Varer ankom som beskrevet. Jeg har brugt den i et par dage og er tilfreds med den, selvom u skal være forsigtig og lære at bøje benene til den stabile position, du ønsker. God vare og kan varmt anbefales.

A***e
Danmark

Meget let og håndterbar, hvilket er det, jeg har brug for. Tak og 100% anbefalet!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
445
kr.
890

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.