Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Langærmet Romper Lynlås Kropsdragt
4.73(15)
Farve:Lyserød
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
337
kr.
506
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
337
kr.
506
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Attraktivt outfit til utallige træningspas

Vær elegant og komfortabel i Ortorex' langærmede body. Dens design vil fremhæve dine kurver og forbedre dit overordnede udseende. Denne romper vil bevare sine oprindelige egenskaber, selv efter flere vaske. Takket være lynlåsen kan du tage den på på få sekunder.

Strækbart materiale

Sig farvel til snærende sportstøj! Denne langærmede body øger din bevægelsesfrihed ved at tillade en bred vifte af bevægelser.

Forbedret udseende

Takket være den høje kompression hjælper vores body med at forme talje og lår. Den udglatter buler og får dig til at se tyndere ud. Det giver dig mere selvtillid under din træning.

Komfortabel at have på

Ortorex kropsdragten er fremstillet af kvalitetsstof og er let og åndbar. Den holder dig frisk under hele træningen og forhindrer sved og lugt.

Størrelsesguide

for at måle dig selv:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Start målebåndet ved det højeste punkt på skulderen, og stræk det ned til den ønskede kant.
3. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje og den fyldigste del af din barm.
size length waist bust
cm inch cm inch cm inch
S 76 29.92 58 22.83 64 25.19
M 78 30.71 62 24.41 68 26.77
L 80 31.49 66 25.98 72 28.35
XL 82 32.28 70 27.56 76 29.92

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J*****r
Danmark

Jeg går meget op i at løbe og havde brug for noget komfortabelt, åndbart og nemt at rengøre. Denne sportstrøje opfylder alle kriterierne. Materialet er let og klæber ikke til min hud, når jeg sveder.

M***o
Danmark

Fantastisk jumpsuit! Jeg elsker de lange ærmer, så jeg ikke fryser i fitnesscentret. Men når jeg får det varmt, lyner jeg den op for at regulere luftstrømmen. Fantastisk køb!!

N***a
Danmark

Jeg købte denne body til mine pilatestimer, og den skuffede ikke. Materialet er let, men robust, og designet med lange ærmer giver den helt rigtige dækning. Anbefales!

L****a
Danmark

Jeg elsker den her! Den er superflatterende, ikke gennemsigtig og passer i størrelsen. Kan dresses op eller ned. Jeg elsker den til min træning og bare afslappet!

C***r
Danmark

Jeg er meget kræsen, når det gælder træningstøj, men jeg er positivt overrasket over denne body. Den er alt, hvad man kan ønske sig af træningstøj - stilfuld, behagelig og nem at bevæge sig i. 5 stjerner.

H*****r
Danmark

Denne jumpsuit er mit foretrukne træningstøj! Stoffet forbliver intakt, og farverne er ikke falmet, selv efter flere vaske. Jeg kommer helt sikkert til at købe flere af dem

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.