Barsel Pude

kr.270kr.290

Tilbud

Barsel Pude

kr.270kr.290

Beskrivelse

Nyd den perfekte støtte til din ryg og din babybule!

Ortorex barselspuden tilpasser din voksende krop under hele graviditeten. Den hjælper med at forbedre kropsholdningen og mindsker smerter i ryg, ben, hofter og skuldre. Det bedste af det hele er, at denne pude øger blodcirkulationen og fremmer bedre søvn.

Forbedring af søvn
Denne pude sikrer, at din siddesøvn er behagelig. Dette fremmer igen en nat med en dybere og mere afslappet søvn.
Fast støtte
Vores graviditetspude passer til en gravid krops form. Den giver tilstrækkelig støtte og stabilitet.
Smertelindring
Ved at give støtte øger Ortorex-puden blodgennemstrømningen. Den hjælper med at lindre smerter i hele kroppen.
Afgivelse af spændinger

Designet med en vinkel på 30° lindrer effektivt stress og afslapper musklerne.

Justerbar bredde

Velcroremmen gør det muligt at regulere bredden, efterhånden som din mave vokser.

Multifunktionel

Vores pude kan placeres under hovedet og benene eller bruges til at amme med.

Flere grunde til at elske vores pude
Letvægt
Aftageligt Dæksel
Kompakt
Kan Maskinvaskes
Hudvenlig
Støvmideresistent
4.71
17 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. E******n (verificeret køber)

  Danmark

  Tilbyder et højt niveau af støtte. Det føles sikkert, når det er omkring mig og min mave. Jeg bruger den hver nat, når jeg skal sove, og det hjælper. Jeg ruller mig stadig på ryggen, men det er stadig behageligt.

 2. G***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg havde meget svært ved at sove på siden, da jeg var gravid. Denne pude gjorde en kæmpe forskel. Den støtter både ryggen og maven. Jeg fødte for 2 måneder siden, men jeg bliver ved med at bruge den. Jeg fandt ud af, at den hjalp mig, mens jeg var ved at komme mig. 5/5

 3. D**e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude har reddet mig! Jeg vendte og drejede mig hele natten før og vågnede op med smerter i hoften på grund af trykket på min iskiasnerve. Men nu kan jeg virkelig blive i én stilling hele natten! Og den giver fantastisk støtte, så jeg vågner op uden ryg- og hoftesmerter nu.

 4. P******a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er gravid i 19. uge og har allerede mange rygsmerter. Jeg købte en helkropspude, men den fungerede ikke for mig, da den var for stor og uhåndterlig, og jeg kunne ikke bevæge mig rundt, som jeg ville. Denne pude er perfekt! Den er super behagelig, lige præcis den rigtige mængde af fast og blød. Den giver mig mulighed for nemt at vende mig til siden og giver god støtte til min ryg og voksende mave. Fantastisk produkt!!

 5. C*****a (verificeret køber)

  Danmark

  Høj kvalitet. Stoffet er meget blødt og behageligt, og fyldet er af bomuld. Jeg kan virkelig godt lide det meget søde mønster. Puden gør et godt stykke arbejde for at holde mig komfortabel, når jeg sidder eller ligger.

 6. N***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er vild med denne pude. Det er også rigtig sødt, at der fulgte en ekstra pude med. Den giver øjeblikkelig lindring til min ryg, når jeg sidder i sofaen. Den giver den behagelige støtte, som jeg har brug for på min mave og ryg. Helt sikkert værd at købe!!

 7. K***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte denne pude i mit andet trimester, og den har været en livredder!! Jeg har kæmpet med ryg- og iskias-smerter, og denne pude er den eneste grund til, at jeg kan få det behageligt nok til at sove. Jeg kan ikke anbefale den nok.

 8. F***h (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har haft svært ved at sove på siden under min graviditet. Alle de graviditetspuder, jeg har købt, har ikke fungeret for mig. Men denne her er en spilforandrer! Jeg kan vende og dreje mig hele natten! Kilerne er bløde og giver god støtte til maven på begge sider. A++

 9. C****y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide denne pude støtte. Den hjælper mig med mine rygsmerter og gør det så behageligt om natten. Jeg elsker også, at den ikke fylder meget og er nem at vedligeholde. Kan varmt anbefale den til alle!

 10. I***e (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en livredder for min graviditet! Det er meget støttende omkring maven og ryggen og fjerner en masse pres. Jeg er helt vild med den! Det er blevet så meget nemmere at falde i søvn. Tak så meget!!