Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Åndbar Sømløs T-Shirt til Mænd
4.75(8)
Farve:Hvid
Størrelse:XL

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
198
kr.
297
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
198
kr.
297
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbliv svedfri i sommervarmen

Ortorex' sømløse T-shirt er den perfekte blanding af komfort og kvalitet. Den er lavet til at give maksimal åndbarhed og er ideel i varmt vejr eller under intens træning.

Ikke-restriktiv

T-shirten tilpasser sig din krops bevægelser og bidrager til at gøre din træning mere effektiv.

Åndbar

Vores sommer-T-shirt føles dejlig at røre ved og fremmer aktiv luftcirkulation. Din hud forbliver tør hele dagen!

Holdbar

Ortorex' sømløse T-shirt bevarer sine oprindelige egenskaber, selv efter flere vaske. Den falmer ikke og går ikke i stykker!

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 8 anmeldelser
(7)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H****d
Danmark

Denne t-shirt er præcis, hvad jeg ønskede. Jeg elsker følelsen og pasformen. Bonuspoint for, at den kan tåle at blive vasket. Jeg vil anbefale den!

J****r
Danmark

Skjorten føles virkelig dejlig. Den er god til forskellige lejligheder, og jeg elsker, hvordan den ser ud under en læderjakke eller blazer. Jeg køber flere.

A***n
Danmark

Stoffet i denne t-shirt føles som silke og har en glat berøring. Forårsager ingen hudirritation. Fremragende ventilation. Fantastisk pasform!

J****n
Danmark

Fantastisk skjorte til en god pris. Perfekt til hverdagsbrug, uanset om du jogger eller bare slapper af derhjemme. Du vil elske, hvor åndbar den er!

R****d
Danmark

Jeg vidste ikke, at en T-shirt kunne føles så godt! Materialet er blødt og meget glat. Jeg kan næsten ikke huske, at jeg har den på. Den er bestemt pengene værd

M***e
Danmark

Denne T-shirt er fantastisk. Den giver luftcirkulation nok til, at jeg føler mig frisk hele dagen. Og så er materialet superblødt. Alt i alt er den super behagelig at have på.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.