Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Vatteret Sports-BH Hurtigtørrende Træningstop
4.83(12)
Farve:Grøn
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
214
kr.
428
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
214
kr.
428
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lad ikke sveden ødelægge fornøjelsen ved din træning

Ortorex push-up-bh'en giver den overlegne støtte, du har brug for. De indsyede puder reducerer brystbevægelser og øger træningspræstationen. Det fugttransporterende stof absorberer og fordamper effektivt sved. Se godt ud og føl dig godt tilpas med dette uundværlige sportstøj.

Støttende

BH'ens udtagelige puder holder dine bryster på plads og forhindrer, at de hopper under træning. Med minimal distraktion kan du fokusere bedre og øge din effektivitet.

Åndbar

Ortorex-toppen er lavet af hurtigtørrende stof og garanterer uden stop friskhed. Du kan være fuldt koncentreret om din rutine uden at bekymre dig om sved.

Ikke begrænsende

Denne sports-bh former sig efter din krop og sikrer en perfekt pasform. Den følger alle dine bevægelser uden at begrænse dig.

Størrelsesguide

TIL AT MÅLE DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Sæt målebåndet rundt om din overkrop, lige under armhulerne og over toppen af brystet.
SIZE UPPER BUST
cm inch
S 70-85 27.56-33.46
M 80-95 31.49-37.4
L 90-105 35.43-41.34

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M****e
Danmark

Støtten i denne bh er helt rigtig, og den bliver på plads under alle stillinger i min yogaklasse. Materialet er blødt og skånsomt mod huden. 100% anbefalet

A***a
Danmark

Denne bh er godt konstrueret, og sømmene gnaver slet ikke. Meget praktisk og alsidig. Den er nem at vaske og tørrer meget hurtigt. Jeg ville købe den igen

L****y
Danmark

Jeg elsker denne smukke og stilfulde bh! Den har været fantastisk. Fremragende støtte, og den graver ikke ind i min hud. Pengene værd!

D***a
Danmark

A ændring af spillet for my summer workouts. It keeps me cool and comfortable. The padding is just the right amount, providing a great fit. I also love the variety of colors it comes in!

G***y
Danmark

Denne sportstop er vidunderlig til mine daglige løbeture. Det åndbare stof hjælper med at håndtere sveden effektivt, så jeg har det behageligt under hele min løbetur. Designet er også virkelig flatterende! Tak skal du have.

B***i
Danmark

Denne vatterede bh har overgået alle mine forventninger. Den er utrolig behagelig og giver den rette mængde støtte under højintensiv træning. Pasformen er fantastisk!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.