Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Professionelt Øre Endoskop
4.56(16)
kr.
235
kr.
353
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
235
kr.
353
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Spar hundredvis af kroner på øreundersøgelse med Ortorex øreendoskop i dit eget hjem!

Dette smarte øreendoskop kan tydeligt vise indersiden af dine ører gennem et billede eller en video. Nu er det muligt for dig at undersøge din øregangs dybde uden at gå til lægen. Endoskopet giver dig en mere sikker og nem oplevelse med dette værktøj kan du fjerne din ørevoks og undgå skader på øregangen.

Det er ikke kun velegnet til indvendig inspektion af øregangen, men kan også bruges til mundundersøgelse, hud og hår. Du kan også gemme dine billeder og videoer på en mobilenhed, en computer eller en bærbar computer og sende dem til sundhedspersonale for hurtigere konsultationer. Sættet indeholder nogle yderligere nyttige instrumenter: ørebeskyttelsesetui, øreskeer til voksne og børn samt en twizer. Anbefales af læger!

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ MULTIFUNKTIONEL — Den er praktisk til daglig inspektion af dine ører, næse, mund, tandkød, hals, hårrødder og andre dele af kroppen.

✔️ HD KAMERATEKNOLOGI — Kombineret med et 5,5 mm HD-kamera, der i høj grad bidrager til at forbedre billedets lysstyrke og klarhed selv i mørke eller dårlige lysforhold.

✔️ EFFEKTIVT VÆRKTØJ TIL RENSNING AF ØRET — Til forskel fra vatpinde, som kan skubbe yderligere voks ind i øret, kan dette værktøj effektivt fjerne ophobning af ørevoks. 

✔️ JUSTERBART LYS — Lysstyrken af 6 LED-lys kan justeres ved hjælp af dæmpningsknappen. Lyset er blødt og vil ikke blænde dine øjne.

✔️ BRED KOMPATIBILITET — Kompatibel med Android- og Windows-enheder.  Alt du behøver er bare nødt til at downloade "USB Camera"-appen, tilslut USB-kablet til din enhed og brug det.

✔️ USB-STIK — Du kan nemt tilslutte øresættet næsten med enhver enhed ved hjælp af 3 typer USB-stik: mikro USB, USB og type C.

✔️ NEM RENGØRING — IP67 vandtæt kamera i vandtæt klasse gør det muligt at rengøre endoskopet nemt med vand eller alkohol efter brug.

Pakken indeholder:
1 - Visuelt ørewicker endoskop
1 - Tilbehørssæt
1 - Brugermanual

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M***r
Danmark

Virker vidunderligt! Jeg kan tage billeder af mit øre til at sende over til min læge. Meget praktisk.

A***
Danmark

Jeg elsker dette værktøj. Billedet er så klart, og det er meget nemt at bruge.

L****n
Danmark

Super nyttigt for ører!! Fantastisk produkt!

L***e
Danmark

Alt i alt er det et fint lille værktøj.

M***t
Danmark

Fungerer godt og er let at bruge.

S***i
Danmark

Fantastisk billedkvalitet! Det er faktisk et rigtig fedt produkt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.