Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Genopladelig Elektrisk Fodfil Callus Remover
4.62(13)
Farve:Sort
kr.
260
kr.
520
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
260
kr.
520
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Opnå professionel fodpleje i hjemmet på professionelt niveau

Sig farvel til ru, tørre fødder og goddag til glatte, bløde fødder! Ortorex callus remover fjerner effektivt hård, ru hud og callus fra dine fødder, så de føles glatte og opfriskede. Dens ergonomiske udformning og justerbare hastighedsindstillinger gør den nem at bruge og tilpasse til dine behov. Det aftagelige rullehoved kan nemt udskiftes, hvilket gør den nem at vedligeholde og holder den hygiejnisk.

Omkostningseffektivt

Med et genopladeligt batteri er denne fodfil praktisk og miljøvenlig, så du sparer penge på engangsbatterier.

Bærbar

Den er let og nem at bruge, så du kan tage den med dig, uanset hvor du går, og nyde glatte, bløde fødder.

Ergonomisk udformning

Fodfilen er nem at holde og manøvrere, hvilket giver mulighed for behagelig og effektiv brug.

LED-lys

Et indbygget lys øger effektiviteten af proceduren. Det gør det muligt at se selv de mindste stykker død hud, hvilket sikrer 100% glathed.

Aftagelige rullehoveder

Det aftagelige rullehoved kan nemt udskiftes, hvilket gør det nemt at vedligeholde og holder det hygiejnisk. Vælg det rigtige til hvert fodområde.

Vandtæt

Ortorex callus remover kan bruges i brusebadet. Efter brug kan den fjernede callus blot skylles under rindende vand, hvilket gør det meget nemmere at pleje den.

Flere grunde til at elske vores produkt

Nem At Bruge

Genopladelig

Letvægt

Førsteklasses Materialer

Bedømmelse og anmeldelser

4.62
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(1)
(2)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***y
Danmark

Jeg har været yderst tilfreds med denne callus remover!!! Den er nem at bruge, skånsom og trådløs. De ekstra rullehoveder er en fin detalje, og den har sparet mig tid og penge på pedicure. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der ønsker at fjerne callus fra deres fødder!!!

A***l
Danmark

Hvis du har tørre, hårdføre fødder, har du brug for denne lille enhed i dit liv! Den er måske lille, men den har en effekt! Du kan bogstaveligt talt se den tørre hud flyve af dine fødder. Vil anbefale efter et brusebad, når huden er lidt blødere. Du behøver ikke at lægge meget pres på.

A***a
Danmark

Jeg har udviklet callus på fodenden hele mit liv, jeg er 24 år, og de var forfærdelige. Det lød som sandpapir, når jeg gned mine fødder mod hinanden, det var ulækkert. Nu, efter at have prøvet denne gudgivne enhed, er der en mærkbar forskel, og jeg kan ikke holde op med at gnide dem sammen. De er så bløde, og jeg havde aldrig troet, at jeg ville opleve dette. Så jeg kan uden tvivl sige, at dette redskab er pengene værd.

J****i
Danmark

Dette er fantastisk. Jeg bor i et tørt område, og mine fødder bliver virkelig udtørrede. Dette værktøj har hjulpet meget på bare 20 minutter. Super hurtigt og effektivt!

T****y
Danmark

Den callus remover fungerede vidundere på mine fødder. Fjernede død tør hud og efterlod mine fødder glatte. Jeg sætter pris på de ekstra værktøjer, der var inkluderet. God kvalitet til prisen.

N****e
Danmark

Dette værktøj virker fantastisk og er så nemt at bruge. Fantastisk at bruge til pleje af dine fødder mellem pedicure. Ville stærkt anbefale!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.