Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Solcelle-Roterende Luftfrisker til Bilen
4.73(11)
Farve:Sort
kr.
240
kr.
480
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
240
kr.
480
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Fyld din bil med en forfriskende aroma

Forbedr luften i din bil med Ortorex-luftfriskeren. Den spreder en behagelig duft og øger din komfort under kørslen. Den er lille, så den hverken generer udsynet eller optager for meget plads.

Effektiv

Vores luftfrisker har et 360-graders roterende design. Den spreder den valgte aroma jævnt og dækker hele området i din bil.

Solcelledrevet

Ortorex-luftfriskeren kan fungere uden behov for en strømkilde. Det gør den miljøvenlig og omkostningseffektiv.

Løjnefaldende

Takket være det unikke design vil vores enhed være en stilfuld tilføjelse til interiøret.

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
E***a
Danmark

Min bil dufter fantastisk hele tiden nu! Jeg er helt vild med den. Hænderne ned, meget effektiv duftdiffusion!

J***y
Danmark

Dette er lige, hvad jeg havde brug for. Den holder ikke kun min bil frisk, men giver den også en cool æstetik. Meget smuk og sød!

L**a
Danmark

Sikke et forfriskende produkt! Duften holder længe, og den spreder duften jævnt. Jeg er så imponeret! Den er pengene værd!

K*****n
Danmark

Med denne enhed kan jeg sige farvel til ubehagelige billugte. Det bedste er, at den er soldrevet, så der er ingen batterier at bekymre sig om. Og så er det en fornøjelse at se den snurre rundt!

M*****e
Danmark

Jeg købte den til min mands bil. Jeg elsker, at det ikke bare er et smukt tilbehør, men også en funktionel opfrisker, der slipper af med den stillestående luft.

B***y
Danmark

Super tilfreds med mit køb! Produktet virker meget robust, og den solide base forhindrer det i at falde ned. Alt i alt vil jeg varmt anbefale det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.