Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Tie-Dye Sømløse Træningsleggings
4.71(14)
Farve:Rød
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
257
kr.
514
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
257
kr.
514
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Stil, komfort og kvalitet i ét

Du kan nemt nå dine fitnessmål i de sømløse Ortorex-leggings. De har en tætsiddende pasform, der fremhæver din krops silhuet og fremmer din bevægelsesfrihed. Takket være deres iøjnefaldende design vil du helt sikkert skille dig ud i mængden!

Forbedret udseende

Du vil føle dig mere selvsikker, når du bruger vores leggings! De fremhæver taljen og får dig til at se tyndere ud. Designet med rynket bagdel former og fremhæver din krop og giver samtidig den nødvendige støtte.

Forbedret mobilitet

På grund af den høje elasticitet begrænser disse shorts ikke bevægelsen. De er ideelle til squats eller lunges. Det tykke materiale er ikke gennemsigtigt, så du kan træne uden bekymringer.

Absorption af sved

Stoffet transporterer fugt væk og holder dig tør og komfortabel.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Start målebåndet ved taljen, og stræk det ned til anklen.
3. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje og den fyldigste del af dine hofter.
SIZE LENGTH WAIST HIPS
cm inch cm inch cm inch
S 82 32.28 56-68 22.05-26.77 68-82 26.77-32.28
M 83 32.68 58-72 22.83-28.35 70-86 27.56-33.86
L 84 33.07 67-78 24.41-30.71 74-92 29.13-36.22

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 14 anmeldelser
(11)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****a
Danmark

Disse leggings er af god kvalitet og meget strækbare. Båndet holder sig oppe og fanger din talje. Meget blødt materiale og ekstremt behageligt. Passer perfekt!

B***y
Danmark

Jeg elsker denne stil!!! Leggingsene er ekstremt behagelige og figurflatterende. Fungerer så godt til gymnastiksalen eller bare til afslappet tøj eller afslapning derhjemme. Fantastisk køb!

A**n
Danmark

Leggingsene er meget flatterende på kroppen. De har kontrol over maven og en let krølle på numsen. Superbløde og behagelige. Det er helt klart mine yndlingsbukser til fitnesscentret!

D****a
Danmark

Super lækkert kvalitetsmateriale! Jeg kan godt lide linningen, den er meget flatterende. Indtil videre er farverne ikke falmet efter to vaske. Lækkert produkt!

H****y
Danmark

Leggingsene er fantastiske. De ser trendy ud, har stor fleksibilitet, og materialet bliver ikke gennemsigtigt, når det strækkes. Jeg vil varmt anbefale dem

C***a
Danmark

Disse leggings er en fantastisk tilføjelse til min samling af aktivt tøj. De er åndbare og har stor elasticitet. Perfekte til alle former for træning!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.