Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Fodstøtte under skrivebordet med massageruller
4.80(10)
Farve:Hvid
kr.
235
kr.
470
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
235
kr.
470
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

En perfekt måde at slappe af på dine trætte fødder

Ortorex-fodstøtten er lige, hvad du har brug for i de lange arbejdstider. Den løfter dine ben og giver en blid massage, som gør det mere behageligt at sidde. Denne lille tilføjelse kan have en betydelig indvirkning på din arbejdsdag.

Beroligende massage

Vores fodskammel med ruller hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen i fødderne og fremmer det generelle velbefindende. Din stress og træthed vil smelte væk takket være Ortorex-fodskamlen.

Sikkert design

Med den skridsikre bund og de afrundede hjørner er der ingen risiko for at glide eller komme til skade. Din sikkerhed er garanteret til enhver tid.

Enkel opsætning

Du kan samle denne fodskammel på få sekunder. Den kræver ikke ekstra værktøj eller komplicerede instruktioner.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****e
Danmark

Gid jeg havde købt den noget før! Jeg kan rulle mine svangbuer på den, og så gør mine hæle og svangbuer ikke ondt hele aftenen. Elsker den bare og anbefaler den!

J****h
Danmark

Med denne fodstøtte kan jeg nu arbejde komfortabelt i mange timer. Massagerullerne er en god funktion. Den er let og nem at samle. Nogle af mine kolleger kunne rigtig godt lide den og spurgte, hvor jeg havde fået den fra.

M**e
Danmark

Den er fantastisk. Den holder mine fødder hævet, hvilket forbedrer min siddestilling, og massagerullerne er gode til at få mine fødder til at slappe af. Mine arbejdsdage er blevet så meget mere behagelige!!!

L***n
Danmark

Jeg købte den, fordi jeg gerne ville have lidt lindring for mine smerter. Det gør ondt, når jeg sidder for længe. Dette produkt får mine fødder op at stå og giver mig den nødvendige lindring. Jeg elsker det meget

K**e
Danmark

Fodstøtten er fantastisk. Hjælper med at lindre ubehaget ved at holde fødderne på gulvet for længe. Fantastisk produkt!

T***e
Danmark

Dette er præcis, hvad jeg havde brug for under mit skrivebord på arbejdet. Hjælper meget på min kropsholdning og min uro! Virker robust. Ville anbefale den

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.