Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

USB Elektrisk Varme Halvfingerhandsker
4.78(9)
Farve:Blå
kr.
195
kr.
390
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
390
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold dine hænder varme på alle tidspunkter

Oplev komforten i Ortorex' halvfingerhandsker med elektrisk varmeteknologi. De vil være dine perfekte ledsagere i den kolde tid.

Praktisk design

Vores handsker dækker ikke dine fingerspidser. Du kan frit bruge elektroniske enheder uden at tage dem af.

Nemme at oplade

Ortorex' opvarmede handsker får strøm via et USB-kabel. Du kan tilslutte det til din computer, powerbank eller USB-adapter.

Blødt materiale

Stoffet i høj kvalitet føles godt mod huden og giver ikke kløe.

Praktisk design

Vores handsker lader dine fingerspidser være fri. Du kan frit bruge elektroniske enheder uden at tage dem af.

Let at oplade

Ortorex' opvarmede handsker får strøm via et USB-kabel. Du kan tilslutte det til din computer, powerbank eller USB-adapter.

Blødt materiale

Stof af høj kvalitet føles godt mod huden og giver ikke kløe.

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***e
Danmark

Jeg var aldrig klar over, hvor meget varme kunne hjælpe på ubehaget i mine hænder, før jeg brugte disse opvarmede handsker. Fantastisk løsning og et fantastisk produkt, der bør holde.

J****a
Danmark

Varme på et helt nyt niveau! Disse handsker har hjulpet mig med at håndtere min smertefulde gigt. Med dem kan jeg komfortabelt gå i gang med min dag, selv på mit kølige kontor. Jeg kan ikke forestille mig at vende tilbage til livet uden dem!!!

E*****h
Danmark

Varmen fra disse handsker hjælper virkelig med min ledfleksibilitet. Jeg er virkelig taknemmelig for denne innovation! Gid jeg havde haft dem for mange år siden...

A***a
Danmark

Fantastisk produkt! Jeg er for nylig blevet opereret i hånden, og disse handsker har hjulpet med at lindre stivheden og smerterne under genoptræningsprocessen.

K***a
Danmark

Mit job kræver meget skrivearbejde, og disse handsker har forbedret mine karpaltunnelsymptomer betydeligt ved at holde mine hænder varme. En stor tommelfinger op for dette innovative produkt!

L***e
Danmark

Jeg har brugt USB opvarmede handsker i den sidste måned; tro mig, de er fantastiske. Det er ikke nemt at leve med karpaltunnelsyndrom, men disse handsker er beroligende og behagelige.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.