Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Afslappede Mesh-Sneakers Til Kvinder, Der Ånder
4.67(12)
Farve:Hvid
Størrelse:38

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
288
kr.
432
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
288
kr.
432
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Øg din komfort under udendørs aktiviteter

Ortorex' mesh-sneakers er designet til at passe på dine fødder. De er lette, åndbare og perfekte til enhver afslappet lejlighed. Dine fødder bliver ikke trætte, selv efter længere tids brug. Med den skridsikre ydersål kan du gå trygt i ethvert terræn.

Åndbar

Vores mesh-sneakers fremmer aktiv luftcirkulation og reducerer sveddannelse. De hjælper dig med at holde dine fødder sunde og lugtfri.

Holdbar

Ortorex' casual sneakers er meget slidstærke. De bevarer deres kvalitet og udseende over tid.

Stødabsorberende

Med en tyk ydersål minimerer disse sneakers belastningen på fødder og led. De giver varig komfort og forebygger træthed under lange gåture.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DINE FØDDER TIL SKO:
1. Stå i bare fødder med hælen mod væggen.
2. Læg en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
35 5 3.5 36 22.5 8.86
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84
41 8.5 7 41 25.5 10.04

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 12 anmeldelser
(9)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***n
Danmark

Jeg var på udkig efter en hverdagssko, der er behagelig og åndbar, og disse mesh-sneakers skuffer ikke. Jeg er simpelthen forelsket i dem. Helt fantastiske til de varme sommermåneder.

M****e
Danmark

Disse mesh-sneakers er så alsidige! Jeg har dem på næsten hver dag nu, de matcher alle mine outfits og er blevet mit mest brugte par sko. Kan varmt anbefales.

E***a
Danmark

Sneakersne er meget behagelige og vil supplere næsten ethvert sommeroutfit! De er meget polstrede på indersiden og luftige. Jeg ville helt sikkert købe mere, hvis der var flere farver

J***a
Danmark

Bedste sko, jeg har ejet i lang tid! Jeg har mange problemer med at finde sko, der er behagelige. Disse sko ser ikke kun godt ud, men føles godt. Jeg er så imponeret og vil anbefale dem til alle !!!

M***y
Danmark

Brugte disse sneakers til en sightseeing-ferie, og de var fantastiske! Mine fødder gjorde ikke ondt, selv ikke efter en hel dags gang. Jeg kunne godt lide, at de var lette og luftige, hvilket gjorde dem nemme at pakke.

R****l
Danmark

Hvis du er på udkig efter en god vandresko, så er dette den rette! De er meget lette og passer perfekt. Mine fødder bliver ikke overophedede, selv ikke på lange gåture. Jeg vil varmt anbefale dem!!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.