Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sportsmininederdel Med Shorts Til Kvinder
4.80(10)
Farve:Brun
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
258
kr.
516
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
258
kr.
516
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Se fantastisk ud og føl dig godt tilpas

Hold dig aktiv og moderigtig med Ortorex' sportsnederdel med indbyggede shorts. Stoffet er blødt at røre ved og lader huden ånde. Vores nederdel kan holde til intense aktiviteter og mange vaske!

Komfortabel

Denne shorts-nederdel begrænser ikke bevægelsesfriheden og sikrer fuld mobilitet under træningen. Det giver dig mulighed for at yde dit bedste uden ubehag.

Åndbar

Vores sportsnederdel transporterer fugt væk fra huden, så du holder dig tør og frisk.

Stilfuld

Øg din selvtillid under træningen ved at bære Ortorex mini-nederdelen! Det moderne design og den perfekte pasform vil helt sikkert styrke dit selvværd.

Størrelsesguide

Sådan måler du dig selv:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Start målebåndet ved taljen, og stræk det ned til den ønskede kant.
3. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje og den fyldigste del af dine hofter.
Size Length Waist Hips
cm inch cm inch cm inch
S 39.5 15.55 56 22.05 64 25.19
M 40.5 15.94 60 23.62 68 26.77
L 41.5 16.34 64 25.19 72 28.35

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T****a
Danmark

Den tykke linning ser rigtig godt ud. Shortsene indenunder er behagelige og strækbare. Nederdelen er ikke for lang, men den dækker min numse fint.

R***y
Danmark

Dette er bogstaveligt talt den sødeste mini-nederdel, jeg nogensinde har fået! Så sød, så flatterende, så elastisk. Så tilfreds med længden på denne nederdel og den overordnede pasform. Jeg køber endnu et par

C****e
Danmark

Super sød og super behagelig at have på i lang tid! Shortsene er også behagelige og har en perfekt længde. Jeg vil sige, at den også er alsidig til træning eller fritidstøj.

M***a
Danmark

Jeg er helt vild med denne nederdel til shorts! Materialet er super behageligt og elastisk, perfekt til enhver intens sportsaktivitet. Og så er den så stilfuld! Jeg kan også bruge den uden for fitnesscentret.

G***a
Danmark

Jeg elsker denne sportsnederdel! Den passer perfekt og begrænser ikke mine bevægelser. Og så er den stilfuld nok til at kunne bruges til en afslappet dag ude. Det er min favorit til fitnesscentret og til at løbe ærinder!

K****e
Danmark

Nederdelen er virkelig behagelig og har en god pasform. Shortsene nedenunder er utroligt praktiske og giver al den dækning, jeg har brug for under min træning. Kan anbefales.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.