Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Træningsdragt Til Kvinder Sportstøj Til Gymnastik
4.79(14)
Farve:Blå
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
349
kr.
698
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
349
kr.
698
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr din træningspræstation

Når du har Ortorex-træningsdragten på, vil du føle dig komfortabel og selvsikker på samme tid. Den giver dig et flatterende look og øger din motivation til at træne. Denne træningsdragt er lavet af slidstærkt stof og vil blive i din garderobe i årevis.

Komfortabel at have på

Takket være de strækbare materialer begrænser denne træningsdragt ikke dine bevægelser. Det giver bedre mobilitet under træningen.

Forbedret udseende

Ortorex sportsdragten fremhæver dine naturlige kurver og får dig til at se slankere ud. Dens puder giver dine bryster et løft og sikrer stabilitet. Med minimal distraktion kan du fokusere bedre og øge din præstation.

Åndbart materiale

Vores sportstøj lader luften passere og holder dig afkølet under træningen.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Start målebåndet på det højeste punkt på skulderen, og stræk det ned til anklen.
3. Vikl målebåndet rundt om taljen og den fyldigste del af brystet.
SIZE LENGTH WAIST BUST
cm inch cm inch cm inch
S 117 46.1 52 20.5 62 24.4
M 120 47.2 56 22 67 26.4
L 123 48.4 60 23.6 72 28.3

Bedømmelse og anmeldelser

4.79
Baseret på 14 anmeldelser
(12)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J**s
Danmark

Jeg kan anbefale dette til træning med høj belastning. Materialet er blødt og ikke gennemtrængeligt. Jeg har en sports-bh under den, og den ser stadig fantastisk ud.

K****a
Danmark

Denne body suit er et godt køb! Den er alsidig og kan bruges til mange forskellige looks. Du kan klæde den op eller ned. Stoffet er tykt og giver god kompression i maveområdet, hvilket giver et flatterende look!

L****a
Danmark

Denne træningsdragt krammer kurverne helt rigtigt! Den føles slet ikke begrænsende! Meget elastisk materiale. Jeg kommer helt sikkert til at købe flere!

T***a
Danmark

Jeg kommer helt sikkert til at købe flere af disse! De er så behagelige, ikke begrænsende og flatterende! Bedre end nogle af de dyre mærker, jeg har købt!!!

D****e
Danmark

Fanger dig på alle de rigtige steder. Ekstremt godt lavet og behagelig, jeg kan ikke anbefale den nok. Tøv ikke piger, køb den!!!

M****l
Danmark

Den er perfekt! Ikke for stram, stoffet er pænt og ikke tyndt. Mavekontrollen er præcis, hvad jeg havde brug for. Jeg bestiller igen i en anden farve!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.