Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

20-Trins Brusefilter Vandrenser
4.80(10)
kr.
230
kr.
345
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
230
kr.
345
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få renere vand i bruseren

Opgrader din badeoplevelse med det avancerede Ortorex-vandfilter. Det tilbyder effektiv 20-trins rensning, hvilket giver dig bedre vandkvalitet. Dine brusebade vil være mere forfriskende end nogensinde med denne enhed.

Mineralsk infusion

Ortorex-renseren beriger vandet med vitamin A, C og E. Giv din hud næring, mens du tager et brusebad!

Fjernelse af forurenende stoffer

Vores filter fjerner skadelige stoffer som klor, så vandet bliver rent og sikkert. Dette vil medføre en betydelig forbedring af din hud og dit hårs sundhed.

Neutralisering af lugt

Takket være aktivt kul eliminerer dette filter ubehagelige lugte i vandet.

Kvalitetsmateriale

Vores enhed er lavet af førsteklasses metal og garanterer langvarig service.

Enkel installation

De letforståelige instruktioner gør opsætningen hurtig og problemfri, så du sparer tid og kræfter.

Bred kompatibilitet

Ortorex-renseren er designet med et kardanled, så den passer til alle brusesystemer.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***e
Danmark

Jeg havde tidligere et lignende filter med 15 filtertrin, men dette filter med 20 trin er så meget bedre. Næsten øjeblikkelig forskel i min huds udseende. Fantastisk kvalitet og nem installation. Køb det, du vil ikke fortryde det.

A*****r
Danmark

Jeg ville ønske, at jeg havde købt den for mange år siden. Jeg har kæmpet med hårdt vand i årevis. Det er mindre end en uge siden, jeg begyndte at bruge den, og mit hår er allerede skinnende igen, og min hud er ikke så tør.

L****a
Danmark

Jeg kan ikke anbefale dette filter nok! Vores vand er ret hårdt, og det har gjort underværker. Brusere føles forfriskende nu!!! 😍

P***e
Danmark

Jeg er så glad for, at jeg begyndte at bruge dette filter til mit brusebad. Vandkvaliteten er så meget bedre nu. Jeg får ikke længere kløe, når jeg har været i bad. Jeg begyndte at bemærke en forskel allerede efter en uges brug!

G*****e
Danmark

Fantastisk filter! Jeg købte det for at fjerne fluor og klor fra vores vand. Nemt at installere. Lang filterlevetid. Anbefales!

S***n
Danmark

Meget god kvalitet. Mit hår føles meget blødere og glattere. Jeg bor til leje, så det var ikke en mulighed at installere et vandsystem, men dette er lille og effektivt 😊

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.