Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Hurtig 1200W Elektrisk Varmelegeme til Bærbar Bordplade
4.79(14)
Farve:Blå
Stik Type:US
kr.
755
kr.
1510
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
755
kr.
1510
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Skab et hyggeligt miljø på ingen tid

Ortorex' elektriske varmelegeme er et must-have i koldt vejr. Den fylder området omkring dig med varm luft og varmer dig op. Det bærbare design gør, at du kan tage den med overalt.

Øjeblikkelig komfort

Med et avanceret varmesystem ændrer vores enhed indeklimaet med det samme.

Brugervenlig

Den enkle konstruktion hjælper med at undgå komplekse indstillinger eller kontroller, hvilket sikrer problemfri varme.

Automatisk slukning

Ortorex-maskinen slukker automatisk, hvis temperaturen bliver for høj. Denne funktion forhindrer overophedning og garanterer sikker brug.

Stille og rolig

Vores varmeapparat giver dig mulighed for at nyde varmen uden at lide under høj støj. Det gør den perfekt til arbejde, søvn eller afslapning.

Kompakt

Ortorex-varmerens lille størrelse og lette design gør den nem at bære. Den sikrer temperaturregulering i forskellige rum uden at optage meget plads.

Æstetisk design

Dens slanke udseende supplerer enhver lejlighedsindretning og passer problemfrit ind i forskellige stilarter.

Flere grunde til at elske vores bærbare elektriske varmelegeme

Holdbar Konstruktion

Flere Effektniveauer

Familieorienteret

Energibesparende

Bedømmelse og anmeldelser

4.79
Baseret på 14 anmeldelser
(11)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***y
Danmark

Dette er det sødeste lille varmeapparat! Du kan stille den på et bord eller skrivebord eller på gulvet. Fungerer rigtig godt, og jeg elsker den kompakte størrelse!

D***n
Danmark

Jeg elsker den. Den er virkelig dejlig varm, og den har en lille ventilator, som får varmen til at sprede sig i hele rummet. Jeg har den på mit bord, og den gør mig perfekt tilpas.

S**n
Danmark

Dette varmeapparat afgiver god varme, giver varme, flere varmeindstillinger og er robust. Det er en fantastisk værdi for brugervenligheden og varmeeffekten!

M**k
Danmark

Denne lille tingest fungerer godt og har smarte funktioner. Den slukker, når den vender sig om på siden, så det føles trygt at bruge den. Anbefales!

P****e
Danmark

Dette varmeapparat fungerer rigtig godt. Den har en indbygget induktionstermostat til hurtig og jævn varme i et lille rum 👍🏻

C***a
Danmark

Varmelegeme af god kvalitet. Det kan nemt passe til de fleste nødvendige områder, og varmen fordeles jævnt og hurtigt. Jeg er glad for mit køb

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.