Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

6 stk. Klare Skotøjsæsker, der Kan Stables, i Plast
4.81(16)
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
363
kr.
726
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
363
kr.
726
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold orden på dine sko

Ortorex' plastskobokse vil forvandle dit skab til et rent område uden rod. Takket være deres stabelbare design kan du få plads til mange par sko på lidt plads.

Universel

Vores æsker kan bruges til forskellige skotyper og -størrelser, ideelt til familier.

Gennemsigtig

Disse æsker er gennemsigtige, så du ikke behøver at åbne hver enkelt for at finde sko. Spar tid på at lede efter dit yndlingspar!

Holdbar

Ortorex skoæsker kan tåle hyppig brug og tung belastning.

Størrelsesguide

SIZE LENGTH WIDTH
cm inch cm inch
S 31 12.2 21.5 8.46
M 33 12.99 24 9.45

Bedømmelse og anmeldelser

4.81
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C****s
Danmark

Meget tilfreds med disse skoæsker! De er utroligt funktionelle og ser godt ud i mit skab. Jeg bestiller igen, fordi der stadig er uopbevarede sko tilbage.

K****r
Danmark

Den forskel, disse skoæsker har gjort for mit skab, er utrolig! Det er så tilfredsstillende at have et pænt, organiseret skab, og disse kasser gør det så nemt!!!

L****e
Danmark

Fremragende produkt! De har gjort det ekstremt nemt at opbevare og finde mine sko. Og så er de holdbare og optager minimal plads.

D***y
Danmark

Forventningerne blev overgået! Kvaliteten, gennemsigtigheden, designet - alt ved disse er fantastisk. Sådan en smart og nem måde at holde styr på sine sko på.

D**n
Danmark

Disse skoæsker er min nye yndlingstilføjelse til mit skab! De beskytter mine sko mod støv og ridser, og så ser de rigtig cool ud stablet op.

C****m
Danmark

Fremragende kvalitet! Jeg var meget imponeret over, hvor pæne de var, da vi først havde sat dem sammen! Min søn bruger størrelse 12, og hans sko passer perfekt indeni!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.