Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elefantafløbskurv til køkkenvask
4.77(13)
Farve:Grøn
kr.
275
kr.
550
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
275
kr.
550
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold afløbet i din vask rent

Ortorex-afløbskurven vil være et praktisk redskab i dit køkken. Den forhindrer uønsket affald i at løbe ned i afløbshullet og sikrer, at din vask forbliver fri for tilstopning.

Effektiv

Vores kurv er designet med flere huller og garanterer hurtig og komplet vandafledning.

Skridsikker

Denne kurv bevæger sig ikke rundt, når du bruger den, så du undgår at glide.

Kompakt

Ortorex-afløbskurven er lille og optager ikke meget plads i dit køkken.

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***a
Danmark

Fantastisk produkt!!! Nu behøver jeg ikke at bekymre mig om at tabe salat i den beskidte vask, når jeg skyller den! 5 stjerner!

V****a
Danmark

Dette er en sød lille frugt-/bærvasker til køkkenbordet. Den fungerer ret godt, meget lidt vand bliver i karret, og den dræner godt.

P***y
Danmark

Jeg elsker dette produkt! Det har gjort det meget nemmere at rengøre vasken og har gjort det muligt for mig at dræne pasta og nudler i en brise!

D***e
Danmark

Jeg kan sige, at denne si til køkkenvasken sparer plads og er praktisk, når man har meget at lave i køkkenet. Den passer godt i min vask og bevæger sig ikke rundt.

N****e
Danmark

Designet af denne er så praktisk! Du kan sætte den på siden af vasken og give den tid til at løbe bedre ud uden at skulle sætte den i vasken eller holde skålen, indtil den løber godt ud.

T**i
Danmark

Perfekt til pasta, fordi jeg ikke behøver at holde en ekstra si. Og den er supernem at rengøre, bare sæt den i opvaskemaskinen. Den er alle pengene værd.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.