Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kopholder til skrivebordet med ophæng til hovedtelefoner
4.82(11)
kr.
250
kr.
500
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
250
kr.
500
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Beskyt din computer mod potentielt spild

Ortorex-kopholderen giver et sikkert sted til din drink. Den kan også bruges som ophæng til hovedtelefoner, så de altid er lige ved hånden. Et organiseret skrivebord betyder, at du er mere produktiv og gladere.

Justerbar

Det drejelige design gør vores kopholder til skrivebordet praktisk og brugervenlig. Du kan nemt justere den efter dine præferencer.

Skridsikker

Denne kopholder holder dit krus godt på plads og forhindrer uheldigt spild eller ulykker.

Let at installere

Du kan hurtigt sætte den op uden brug af værktøj.

Bedømmelse og anmeldelser

4.82
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P****a
Danmark

Fantastisk produkt. Det er ret kompakt, men super nyttigt til at holde mit arbejdsområde ryddeligt. Helt sikkert en meget praktisk ting!

H***h
Danmark

Jeg havde brug for en kopholder, fordi jeg ikke ville have min kaffe og vand direkte på mit skrivebord med risiko for at spilde det ud over min elektronik. Jeg er så glad for, at jeg fandt dette produkt! Indtil videre nyder jeg det. Ville anbefale den.

D***a
Danmark

Så nemt og enkelt at samle, og det ser godt ud! Og så er den robust. Fantastisk køb!

M****e
Danmark

Indtil videre holder den sikkert kopper i alle størrelser, selv min største af glas. Konstruktionen er af robust metal. Krogen til hovedtelefoner er en stor bonus for mig.

K***n
Danmark

Købte denne til mit kontor. Den er ret praktisk og hjælper mig med at holde orden. Vi bruger ikke hovedtelefoner på arbejdet, men bøjlen er robust nok til at holde min taske hele dagen.

C***s
Danmark

Jeg elsker den her! Den holder ikke kun mine drinks, men også mit headset uden problemer. Mit skrivebord er mindre rodet nu, takket være dette fantastiske produkt!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.