Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Håndledsbeskyttende Hvilepude Til mus og Tastatur
4.86(14)
Farve:Grå
Størrelse:L

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
273
kr.
546
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
273
kr.
546
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd uafbrudt komfort ved dit skrivebord

Ortorex' tastaturstøttepude er designet til at give konstant støtte til dine håndled. Det giver dig mulighed for at arbejde eller spille i mange timer uden at føle smerte eller ubehag.

Blød

Vores hvilepude former sig efter dine hænder og håndled og holder dem i en naturlig position. Du vil ikke opleve nogen belastning eller ubehagelige fornemmelser, selv ved længere tids brug af computeren.

Åndbar

Ortorex-tastaturpuden giver mulighed for fremragende luftgennemstrømning, så dine håndled forbliver tørre.

Holdbar

Denne håndledsstøtte er langtidsholdbar og modstandsdygtig og kan holde til regelmæssig brug uden at miste sin form.

Størrelsesguide

SIZE KEYBOARD LENGTH KEYBOARD WIDTH MOUSE LENGTH MOUSE WIDTH
cm inch cm inch cm inch cm inch
S 36 14.17 8 3.15 15 5.91 8 3.15
L 44 17.32 8 3.15 15 5.91 8 3.15

Bedømmelse og anmeldelser

4.86
Baseret på 14 anmeldelser
(12)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P***r
Danmark

Dette produkt har gjort det meget mere behageligt at arbejde hjemmefra. Det giver fremragende støtte. Og jeg har endda bemærket, at det har forbedret min produktivitet!

D**w
Danmark

Hudvenlig og blød. Og så har den et godt greb, så håndleddet ikke glider, når man bruger musen eller skriver på tastaturet. Jeg vil helt klart anbefale det!

S****e
Danmark

Den gør præcis, hvad den lover! Støtter håndleddet godt og minimerer belastningen på hænderne betydeligt. Mine håndled har aldrig haft det bedre

J****n
Danmark

Jeg købte den til kontoret. Den giver fast og behagelig støtte til mine håndled, når jeg skriver i lange perioder. Det er en god pris for denne kvalitet, og støtten er så god!

L****c
Danmark

Lige hvad jeg ledte efter. De er dejligt bløde, glider ikke rundt og ser ud til at være holdbare. Jeg er meget tilfreds med mit køb

K****e
Danmark

Jeg elsker dem! Det er en blød, fast og høj støtte, og den er fremragende til mine forfærdeligt ømme håndled, når jeg spiller. Det er en stor hjælp!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.