Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Antitræthedsmåtte til Stående Skrivebord
4.71(7)
Farve:Lyserød
kr.
370
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
370
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Bevæg dig med lethed og uden ubehag

Ortorex-måtten er en game-changer, når det kommer til at opgradere din arbejdsrutine. Den forbedrer aktivitetsniveauet, forbedrer blodcirkulationen og reducerer muskelstivhed, alt sammen på blot et par minutter. Vores træner er justerbar og skridsikker og er ideel til træning med lavt stød derhjemme eller på kontoret.

Fit forbedring

Vores måtte tilbyder forskellige træningsmuligheder, der er perfekte til dem, der arbejder ved et skrivebord. Opnå dine fitnessmål, mens du forbliver produktiv.

Lige kropsholdning

Forbedr din kropsholdning og aktiver dine kernemuskler. Oprethold en ideel kropsholdning ved dit stående skrivebord uden besvær.

Forblive aktiv

Ortorex stepper øger dit energiniveau ved at øge blodgennemstrømningen og frigive endorfiner. Det har aldrig været så nemt at træne.

Massage

Arbejde ved et skrivebord kan forårsage muskelstivhed og spændinger. Vores måtte masserer blidt dine fødder og lindrer ubehaget ved at holde dine ben aktive.

Slankende effekt

Ortorex stepper øger dit stofskifte, hvilket hjælper med vægttab og vægtstyring.

Vaskbar

Utrolig nem at passe på - brug den, når du vil, vask den hurtigt og nyd ulastelig hygiejne.

Flere grunde til at elske vores Ortorex-måtte

Ergonomisk Udformning

Kompakt

Justerbar Højde

Fokus Boost

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
(5)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C***e
Danmark

Købte denne for at forbedre cirkulationen i mine ben. Virker fantastisk! Anbefaler det stærkt.

M**e
Danmark

Jeg kan virkelig godt lide det. Hjælper cirkulationen i mine ben. Min mand har Parkinsons og han bruger det også og det ser ud til at hjælpe ham.

D****e
Danmark

Ser ud til at hjælpe min neuropati i benene. Jeg nyder det, det er meget afslappende. Jeg går ikke for hurtigt, bare en langsom ankelbevægelse. Ville anbefale.

N****k
Danmark

Jeg bruger denne måtte efter knæoperation. Den er god til at styrke & holde fra at størkne.

T****t
Danmark

Har lidt af fodlidelsen i måneder og at være ude af stand til at gøre meget af noget uden smerter var deprimerende. Jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre noget, så prøvede først denne under-skrivebordsmåtte/pude. Elsker den! Det irriterer ikke foden, føles meget lindrende og behageligt!

T*****e
Danmark

Vi kan godt lide denne anti-fatigue måtte. Den har en afslappende effekt! Nyder den virkelig!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.