Trækanordning til Nakke Over Døren

kr.245kr.425

Tilbud

Trækanordning til Nakke Over Døren

kr.245kr.425

Beskrivelse

Stræk smertefulde nakke- og nervespændinger væk! Overdørs-nakketraktionsapparatet tilbyder enkel, effektiv og hurtig fysisk behandling, som du kan udføre alene derhjemme!

Overdørs-Nakke-Traktionsapparatet er designet til at give trækkraft til din nakke, hjælpe med at omjustere og stabilisere ryghvirvlerne og hurtigt lindre nakke- og rygsmerter forårsaget af stive muskler og stress. Den har vist sig effektiv til behandling af en række forskellige tilstande, herunder afklemte eller sammenpressede nerver, udbulede eller hernierede diskusskiver, cervikal spondylose, nervevæv og mindre brud på halshvirvelsøjlen.

Denne traktionsanordning er et alsidigt, letanvendeligt produkt, så du kan nyde godt af fordelene ved fysioterapi i dit eget hjem. Enheden gør det nemt at udføre fysioterapiøvelser alle steder med en dør, f.eks. hjemme, på kontoret eller endda på rejser.

Den er meget nem at betjene. Du skal blot rette remmene op med hakene og sætte din hage i hageremmene. Trækanordningen giver en kraftig støtte til at lette trykket på musklerne og hjælper din nakke og rygsøjle med at komme sig hurtigere. Nyd oplevelsen, når trækanordningen effektivt strækker din nakke ud for at slippe ubehagelige smerter, stress og spændinger, så du bliver smertefri.

✔️ SMERTELINDRING — Lindre pres på muskler, nervevæv, nakke- og rygdekompression og mindre brud på halshvirvelsøjlen.

✔️ GOD BEHANDLING — Effektiv til fysioterapi, nakkesmerter, gigt, diskuspropper, diskuspropper, herniationer og meget mere.

✔️ BÆRBAR & ERGONOMISK — Letvægts, justerbar, så den passer på enhver dør. Praktisk til fysioterapiøvelser på steder som hjemme, på kontoret eller på rejser.

✔️ NEM AT INSTALLERE & BETJENE — Intet værktøj er nødvendigt til montering, bruges over toppen af døren. Udstyrsdesign gør det nemt at betjene.

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. G***r (verificeret køber)

    Danmark

    Det er en virkelig hjælpsom ting!!

  2. N***K (verificeret køber)

    Danmark

    Jeg har diskusprolaps ved C6-7. Jeg gik til to forskellige fysioterapeuter. ingen af dem hjalp meget og var et stort spild af forsikringens co-pay penge. Denne tingest er en FANTASTISK og hver en øre værd! Jeg bemærkede stor forbedring efter 3-4 dage. Jeg bruger den tre gange om dagen i 20 minutter hver gang. det virker!

  3. G***n (verificeret køber)

    Danmark

    Det lindrede mine nakkeproblemer i en kort periode. Kan varmt anbefales.

  4. A***m (verificeret køber)

    Danmark

    Stærkt og sikkert produkt. Meget let at bruge. Overkommelig pris. Kan varmt anbefales.

  5. D***v (verificeret køber)

    Danmark

    Min kone havde haft problemer med sin nakke. Smerterne havde varet i et par måneder og var ved at blive invaliderende. Til prisen tænkte jeg, at det ville være et forsøg værd. Det var det også. Hun brugte det et par gange om dagen i en uge eller deromkring, derefter skar hun ned til en gang om dagen i 3 eller 4 uger mere. Succes. Smerterne er VÆK.

  6. V***a (verificeret køber)

    Danmark

    Jeg bruger det hver dag. Min kiropraktor anbefalede det, og det virker fantastisk.

  7. P***p (verificeret køber)

    Danmark

    Let at sætte op. Jeg finder den virkelig effektiv til mine nakke- og rygsmerter.

  8. D***o (verificeret køber)

    Danmark

    Jeg har en klemt nerve i nakken, og det hjælper med at lindre smerten. Det virker endnu bedre end kiropraktor.

  9. T***v (verificeret køber)

    Danmark

    Eliminerede mine nakkesmerter med det samme og sparede mig for at skulle opereres!

  10. A***v (verificeret køber)

    Danmark

    Jeg elsker det. Med alle de skader på min nakke er dette en daglig rutine for mig. Jeg har tilpasset den, så den er fast monteret. Så jeg kan sidde ved mit skrivebord på hjemmekontoret og bruge den, mens jeg arbejder på min computer. 15-20 minutter om dagen. Fantastisk smertelindring for min nakke og beskadigede skulder.