Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Trækanordning til Nakke Over Døren
4.69(16)
Typ:Krogmontering
kr.
245
kr.
368
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Stræk smertefulde nakke- og nervespændinger væk! Overdørs-nakketraktionsapparatet tilbyder enkel, effektiv og hurtig fysisk behandling, som du kan udføre alene derhjemme!

Overdørs-Nakke-Traktionsapparatet er designet til at give trækkraft til din nakke, hjælpe med at omjustere og stabilisere ryghvirvlerne og hurtigt lindre nakke- og rygsmerter forårsaget af stive muskler og stress. Den har vist sig effektiv til behandling af en række forskellige tilstande, herunder afklemte eller sammenpressede nerver, udbulede eller hernierede diskusskiver, cervikal spondylose, nervevæv og mindre brud på halshvirvelsøjlen.

Denne traktionsanordning er et alsidigt, letanvendeligt produkt, så du kan nyde godt af fordelene ved fysioterapi i dit eget hjem. Enheden gør det nemt at udføre fysioterapiøvelser alle steder med en dør, f.eks. hjemme, på kontoret eller endda på rejser.

Den er meget nem at betjene. Du skal blot rette remmene op med hakene og sætte din hage i hageremmene. Trækanordningen giver en kraftig støtte til at lette trykket på musklerne og hjælper din nakke og rygsøjle med at komme sig hurtigere. Nyd oplevelsen, når trækanordningen effektivt strækker din nakke ud for at slippe ubehagelige smerter, stress og spændinger, så du bliver smertefri.

✔️ SMERTELINDRING — Lindre pres på muskler, nervevæv, nakke- og rygdekompression og mindre brud på halshvirvelsøjlen.

✔️ GOD BEHANDLING — Effektiv til fysioterapi, nakkesmerter, gigt, diskuspropper, diskuspropper, herniationer og meget mere.

✔️ BÆRBAR & ERGONOMISK — Letvægts, justerbar, så den passer på enhver dør. Praktisk til fysioterapiøvelser på steder som hjemme, på kontoret eller på rejser.

✔️ NEM AT INSTALLERE & BETJENE — Intet værktøj er nødvendigt til montering, bruges over toppen af døren. Udstyrsdesign gør det nemt at betjene.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***v
Danmark

Alt fungerer fint.

A***n
Danmark

Elsker det!

A***a
Danmark

God enhed.

A****a
Danmark

Anbefaler!

A***m
Danmark

Virker fantastisk!

A**a
Danmark

Fantastisk enhed!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
245
kr.
368

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.