Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Gel-Sædepude til Trykaflastning
4.56(16)
kr.
250
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
250
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til lændesmerter og mærk lindringen med Ortorex sædepude!

Ergonomisk udformet Gel-Sædepude giver maksimal støtte og overlegen komfort, samtidig med at den reducerer trykket på halebenet og halebenet, hvilket kan lindre lændesmerter og hjælpe med de fleste siddesmerter på grund af iskias, diskusprolaps, halebeneskader, graviditet, hoftesmerter, hæmorider og bækkenproblemer forårsaget af langvarigt siddende arbejde. Den kombinerer blød siddekomfort med stabil støtte for at absorbere og afvikle kroppens tryk jævnt.

Puden er lavet af højelastisk terapeutisk komfortgel, som gør den kølig at sidde på og hjælper folk, der sidder længe, med at håndtere dampvarmen. Gelpuden vedtager et honeycomb-design for at cirkulere luften, så den har god åndbarhed. Blødt og elastisk gelmateriale eliminerer ubehagelige trykpunkter på en naturlig måde under lang tids siddende, så du kan sidde stille i lang tid uden at føle dig træt. Pudens betræk er designet med et topstof med fuld åndbarhed og en skridsikker bund med greb. Lynlåslukning gør det nemt at fjerne det for at vaske og genindsætte det.

Gelpuden kan bruges forskellige steder, f.eks. på førersædet i en bil, på spisebordsstolen derhjemme eller på en kontorstol. Det er et godt valg af kørestolspuder til seniorer. På grund af fremragende fleksibilitet kan puden presses tilbage til den oprindelige form straks efter udstrækning, den vil altid bevare sin oprindelige form, og den vil ikke miste sin støtte, selv efter lang tids brug, hvilket gør den mere holdbar end almindelige puder.

✔️ RYG & HALEBEN TRYKAFLASTNING — Ved at fordele vægten jævnt over pudens overflade, eliminerer den smertefulde trykpunkter, tilstande fra lændebelastning, iskias og andre.

✔️ HONEYCOMB DESIGN — Fremmer bedre luftcirkulation, hvilket gør at puden forbliver kølig, selv når du sidder i lang tid.

✔️ FLEKSIBEL & HOLDBAR — Elastisk selvkølende gelmateriale bevarer sin oprindelige form varigt, og den mister ikke sin støtte selv efter langvarig brug.

✔️ NEM RENGØRING & BÆRBAR — Let nok til at tage med dig hvor som helst for at fremme komforten på kontorstole, i biler eller flysæder. Vaskbart betræk gør det meget nemt at holde puden frisk og ren.

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(3)
(2)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***r
Danmark

Pakken kom ret hurtigt. Kvaliteten af puden er god. Jeg kan varmt anbefale den

Y***o
Danmark

Der er et sort beskyttelsesovertræk på ydersiden af puden. Køber helt sikkert en mere til min mand!!

S***n
Danmark

Størrelsen er perfekt og selve puden er meget behagelig at sidde på

V***a
Danmark

Dette er en rigtig god gelpude. Den er utrolig behagelig og er fantastisk for min ryg. Jeg har en dårlig ryg og dette gør det behageligt at sidde i længere tid. Og den kommer med et betræk, så du kan nemt fjerne og vaske den. Fantastisk pude!

S***a
Danmark

Denne pude er ekstremt behagelig. Jeg er meget mere behagelig at sidde i længere tid. Jeg kan godt lide, at den har et vaskbart betræk.

V***l
Danmark

Jeg har siddet på denne i lige 4 timer og hoften gør ikke ondt overhovedet, før 2 timer er min hofte allerede begynde at gøre ondt. dette er meget behageligt og fantastisk at den har et sort betræk til den, kan tages ud til vask og rengøring. Jeg vil få en mere til kontorbrug.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.