Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bælte til Støtte for Lungehernie
4.75(16)
Størrelse:S
kr.
210
kr.
420
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
210
kr.
420
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ønsker du at få lindring af smerter og ubehag før eller efter en brokoperation?

Få din permanente løsning til at helbrede brok!
Bær vores støttebælte til inguinalbrok for at reducere smerter eller ubehag i det berørte område og bevare din livsstil med al den støtte, du har brug for.

Fordele:

  • Lindre tryk og fremskynde helingsprocessen for det kirurgiske indgreb ved inguinalbrok
  • Hjælper med at holde smerten minimal og forebygger yderligere skader
  • Giver en smertefri brokbehandling
  • Eliminerer forekomsten af brok
  • Hjælper med at opretholde din aktive livsstil
  • Lægger et stabilt pres på brokstedet, hvilket forhindrer, at tilstanden opstår igen
  • Hjælper med at klare smerten ved et reducerbart brok før og efter en operation ved at lægge et let tryk på det berørte lårbensbrok i lysken

Funktioner:

☑️ Usynlig

Brokbæltet fås i hudfarve, så det kan bæres diskret under dit tøj.

☑️ Blidt tryk

Vores støttebælte til inguinalt brok, der er specielt fremstillet til at målrette smerter ved brok og hjælpe i behandlingsprocessen, tilføjer den rette mængde af blidt og gradvist tryk på området, samtidig med at det giver unilateral støtte til brok i enten venstre eller højre side.

☑️ Komfortabelt og Justerbart 

Ved hjælp af de bedste elastiske og åndbare materialer tilpasser vores inguinalbrokbælte sig din krop og sikrer maksimal komfort og det perfekte kompressionsniveau. Juster taljebåndet, lyskeremmen og kompressionspudenes placering for at opnå det perfekte trykniveau på det nøjagtige ønskede sted.

 

New Adjustable Inguinal Hernia Belt Groin Support Hernia Bag for Adult Elderly Hernia Support Surgery Treatment Health Care

☑️ Leveres i 2 størrelser small/large

Størrelsesskemaer:

Options Recommend Size Waist Belt Length Waist Belt Width Harness Length Harness Width
S 60-82 cm / 23.6-32.3 inch 71 cm / 27.9 inch 5 cm / 1.9 inch 40 cm / 15.7 inch 2.5 cm / 0.9 inch
L 81-110 cm / 31.9-43.3 inch 92 cm / 36.2 inch 5 cm / 1.9 inch 53 cm / 20.9 inch 2.5 cm / 0.9 inch

 

Pakken Indeholder:
1 * Bælte
2 * Brokpuder

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J**k
Danmark

Fantastisk! Endelig kan jeg fortsætte med at lave normale aktiviteter, havearbejde, gåture, håndværk osv. uden ubehag. Great greaat!!

A****a
Danmark

Min mand er meget tilfreds med dette bælte. Han siger, at det giver den rigtige mængde kompression. Han er blevet opereret og siger, at det giver meget lindring. Han anbefaler.

H*****d
Danmark

Godt bælte. Hjælper mig meget gennem min præoperative periode på halvanden måned med noget af normalitet i mine aktiviteter.

N***h
Danmark

Jeg er super glad for at jeg fik dette bælte. Det gør arbejdet godt, og jeg kan mærke en stor forskel. Jeg er ikke blevet opereret endnu, men jeg har helt sikkert tænkt mig at bruge det bagefter.

G****r
Danmark

Jeg blev positivt overrasket over, hvor godt dette bælte fungerer. Det er meget effektivt. Benremmen fungerer godt til at holde det på plads. Jeg har tænkt mig at købe et andet bælte for at kunne håndvaske det første og stadig være i stand til at bære det andet bælte. Jeg anbefaler.

T***y
Danmark

Dette bælte giver lindring. Behageligt at have på selv dagligt. Ikke bølle. Jeg kan nu hoste og pudse næse uden at brok buler ud. Million tak.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.