Elastisk Knæbandage Støtte

kr.155

Tilbud

Elastisk Knæbandage Støtte

kr.155

Beskrivelse

Sig farvel til ømme og stive knæ og kom tilbage til de aktiviteter, du elsker!

Den elastiske knæbandage giver kompression til knæets bløde væv og giver komfort, støtte og stabilitet. Det er en fantastisk løsning til at lindre knæsmerter eller forebygge skader under sportsgrene med høj kontakt med større sandsynlighed for knæskader. Du kan også bruge knæbandagen til genoptræningsformål, da den giver langsomme, begrænsede bevægelser, så du gradvist kan genvinde din bevægelighed. Den er også praktisk for dem, der har gigt eller andre knæproblemer, da den hjælper med at reducere smerter og inflammation.

Dens anatomisk formede strikkede stof med en blød tekstureret overflade sikrer fuld kontakt med huden og aktiverer kroppens proprioceptorer for at holde støtten på plads. Artiklen giver sikker støtte, uanset om du løber ned ad banen, træner i fitnesscenteret eller udfører intensivt dagligt arbejde. Den fokuserer på målrettet stimulering af følsomme områder i knæet, der påvirker smerteopfattelse og mobilitet. Desuden bevarer den kropsvarmen for at opvarme knæleddet og øge blodcirkulationen. Du kan bære knæmuffen under og efter aktiviteten. Det er blødt, åndbart og fugttransporterende, især i det følsomme område i knæets bagside, for at give komfort hele dagen.

Fordelene ved at bære knæbindet:

 • Hjælper med genopretning af led og muskler
 • Giver forfriskende lindring af smerter og hævelse i knæet
 • Forbedrer blodcirkulationen, stimulerer ilttilførslen til musklerne
 • Minimerer skader
 • Giver optimal muskelstøtte mellem træningspassene og under afslappede hverdagsaktiviteter
 • Kan bæres komfortabelt hele dagen og natten
 • Lindrer symptomer i forbindelse med gigt, seneskedehindebetændelse, forstuvninger, ledbåndsskader og meniskrevner

 

Du kan bruge knæskinnen til alle sportsspil, cykling, jogging, vægtløftning, skateboarding, triatlon, gåture, vandreture, skøjteløb, klatring, gymnastik, vægtløftning, yoga, squat, bodybuilding, kampsport, løb, dans, fitness og andre aktiviteter.

STØRRELSESGUIDE

Sørg for at kigge på vores måleskema for at sikre den rigtige pasform. Hvis du er usikker, skal du række ud til den mindre størrelse for ekstra kompression og den større størrelse for reduceret kompression.


VIGTIGSTE FORDELE

✔️ FOREBYGGELSE AF SKADER OG SMERTELINDRING — Stabiliserer og støtter leddet, lindrer kroniske og akutte symptomer på ankelskader, lindrer spændingen på musklen for at forhindre overbelastning, hjælper med at reducere hævelse og lindre smerter på grund af forskellige knætilstande.

✔️ BRED ANVENDELSE — Velegnet til alle sportsaktiviteter, der indebærer en stor belastning af leddene: løb, basketball, fodbold, fodbold, golf, cykling, tennis, vandring, volleyball, jogging, skiløb og andre aktiviteter.

✔️ PREMIUM 3D STRIKNINGSTEKNOLOGI — Højtydende stof og innovativ strikningsteknologi giver overlegen støtte og komfort uden at gå på kompromis med din bevægelighed. Nyd timevis af kontinuerlig støtte.

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. S***o (verificeret køber)

  Danmark

  Nok den bedste knæbandage jeg har haft. Lige siden jeg har skadet mit knæ fra basketball, har jeg haft brug for at bære en støtte for at forhindre yderligere skader. Meget tæt og god pasform. Den giver en masse støtte. Ingen stropper, hvilket er rart i forhold til min gamle, som bliver ved med at falde af efter at have løbet rundt, mens jeg havde den på. Det får mig til at føle mig meget mere sikker for at forhindre en skade.

 2. N***v (verificeret køber)

  Danmark

  Sidder som en handske! Jeg kan mærke, at trykket bliver lettet, når jeg træner. Jeg har ikke været i stand til at hoppe ind og ud komfortabelt i et stykke tid nu, og det føles fantastisk ikke at mærke den lille men smertende smerte hver gang jeg skifter stand hurtigt og kaster spark uden at skulle holde mig tilbage.

 3. G***r (verificeret køber)

  Danmark

  Fremragende produkt. Det fungerer rigtig godt at holde knæet stramt og gør det nemmere at binde.

 4. O***o (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg fik en delvis meniskektomi for ca. 5 år siden. Selv om jeg ikke har smerter i knæet, føles det nogle gange ustabilt, når jeg træner, når jeg træner. Denne bøjle hjælper med det. Jeg har den kun på, når jeg træner. Den føles meget behagelig. Den binder ikke, og den føles ikke ubehageligt varm. Jeg anbefaler den. Det er et produkt af høj kvalitet, meget godt lavet!

 5. P***v (verificeret køber)

  Danmark

  Havde problemer med at mit knæ hævede og gjorde ondt. Har aldrig brugt en støtte før, men jeg tog denne på og indenfor 3 dage er knæets smerter og hævelse forbedret dramatisk. Glad for at jeg købte dette, vil overveje i fremtiden at købe en støtte tidligere når jeg bemærker smerter og smerter.

 6. N***o (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte denne knæbeskytter, fordi jeg har en skade, der har generet mig i årevis. Jeg prøvede dette sleeve og med det samme mærkede jeg ingen smerter. Det føltes dog lidt stramt, men det er formålet at støtte mit knæ. Jeg bruger det kun når jeg skal bevæge mig meget, for hvis jeg lader det sidde i lang tid, føles det som om det skærer i min blodcirkulation. Jeg læste vejledningen om, hvordan jeg skulle måle min størrelse, og det virkede. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette køb. Tak!

 7. E***s (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er den første knæbandage, som jeg har købt. En gang imellem har mit knæ brug for lidt ekstra støtte på grund af nogle tunge vægtløftninger, som jeg plejede at lave, da jeg var yngre. Jeg forlod stadig en masse vægte, men ikke så vanvittigt som jeg gjorde for år tilbage. Så langt så godt, da det kun har været et par dage, men mit knæ føler sig ret godt og støttet.

 8. N***v (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har prøvet en række kompressionsærmer til mit knæ og dette er langt det bedste. Det vigtigste er, at den ikke ruller ned ad mit lår, hvilket er det værste. Det skyldes, at zigzaggrebet sidder helt oppe i toppen af ærmet. Jeg fulgte målevejledningen, og pasformen fungerede for mig. Jeg bruger det efter knæoperationen for at hjælpe med hævelse og stabilisering.

 9. T***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har haft knæproblemer i mange år nu og har prøvet flere forskellige knæbandager. Disse bøjler er så behagelige at jeg knap nok ved at jeg har dem på. De giver god støtte, men er ikke ekstremt stramme som mange af dem og er derfor meget nemme at trække op. De glider ikke op eller ned og er lette, så de er behagelige. De strækker sig godt, så de giver dig god støtte samtidig med, at de giver dig fremragende bevægelsesfrihed.

 10. L***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har oplevet konstante knæsmerter i de sidste mange uger efter at have taget et nyt job, der kræver næsten kontinuerlig gang i næsten ti timer, så jeg besluttede at købe et kompressionsærme i håb om, at det ville hjælpe. Da jeg modtog kompressionsærmet og tog det på, oplevede jeg ØJEBLIKKELIG lindring. Dette produkt gik ud over alt, hvad jeg kunne have forventet, og selv om det ikke har rettet mit underliggende problem, har det mindsket mine knæsmerter med mindst 90 procent. Jeg vil helt sikkert anbefale det til folk som mig selv, der har gennemgået en knæoperation og derfor har mistet noget stabilitet i knæet og oplever mindre til moderate smerter på grund af længere tids gå- og knæløft. Det har i hvert fald virket for mig. Anbefaler.