Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Skulderstøtte Til Smertelindring
4.63(16)
Farve:Højre Skulder
kr.
200
kr.
300
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
200
kr.
300
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lider du af skuldersmerter eller sportsskader?

Sig farvel til det med vores nye skulderstøtte!

 

 

Skulderstøttebøjlen er en omfattende kropsstøtte, der er designet til at fremme en god kropsholdning hver eneste dag. Skulderstøtteremmen er fremstillet af højteknologisk strækbart neoprenmateriale og kan bæres komfortabelt på arbejdet, i fitnesscentret og endda under dit tøj for at sikre, at du kan praktisere en sikker og effektiv kropsholdning hele dagen.

 

 

JUSTERBAR: Perfekt pasform og støtte til alle kropstyper og størrelser. Meget nem at justere, bære og fjerne.

GENOPRETNING: Skulderstøtten bruges i isolations- og kompressionshjælp i terapi og genopretning af alle skulderrelaterede skader som forstuvninger, forstrækninger, forvridning af skulderen og gigt smerter. Fortsat brug, som postoperativ eller stabiliseringsstøtte, forhindrer yderligere skade på problemområder.

KOMPATIBEL: Komfortabel til alle dage takket være den tynde profil af skulderstøtten, der passer godt under din skjorte og ude af syne. Designet til at minimere gnidning og kløe.

MATERIALE: Ekstrem komfort designet til brug hele dagen. Letvægts, åndbar neopren er fugttransporterende for at holde dig tør og regulere temperaturen. Skulderbøjlen er skridsikker og bruger ekstra stærke lukninger og stropper af høj kvalitet.

 

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P***o
Danmark

Denne støtte er fantastisk, ikke kun holder den det tryk, jeg har brug for, den hjælper også med min kropsholdning.

A***a
Danmark

tak. let justerbar og blød.

L***a
Danmark

Størrelsen er korrekt. Tak.. Kom i 2 uger

M***o
Danmark

Denne støtte virker, jeg havde taget den af for et kort øjeblik, og min skulder føltes fint, ingen smerter eller smerter, så jeg er meget tilfreds og lettet.

R***i
Danmark

Jeg vil anbefale til alle, der har brug for denne type støtte

D***P
Danmark

Super hurtig levering

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.