Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Kompressionsankelbeskyttende Ankelbandage

4.75(16)
kr.
190
kr.
380

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesguide

Vær til fods uden bekymringer

Hvis du er på udkig efter ankelstøtte, der tillader daglig bevægelse, så prøv Ortorex ankelbandage. Den giver fast kompression og stabiliserer anklen, så foden kan bevæge sig bedre. Fortsæt din aktive livsstil med selvtillid!

Justerbare stropper

Med de elastiske stropper kan du tilpasse graden af kompression. Takket være deres skridsikre materiale glider din fod ikke op og ned.

Materiale af høj kvalitet

Det fleksible og åndbare stof giver dig en glat og blød fornemmelse. Du kan have Ortorex-bandagen på hele dagen uden at opleve ubehag.

Sikker velcro

Stropperne sidder godt fast på foden og sikrer pålidelig støtte. Skinnen bliver på plads, når du går eller træner.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
Vikl målebåndet rundt om anklen 5 cm over ankelbenet.
SIZE ANKLE
cm inch
M 19 - 23 7.5 - 9
L 23 - 26.5 9 - 10.4
XL >26.5 >10.4

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L**n
Danmark

God kvalitet🥰 Det er hvad jeg ledte efter til mine sportsaktiviteter. Tusind tak!!!

N****n
Danmark

Denne bøjle hjælper med at holde foden i en stabil position. Den er fremstillet af materiale af høj kvalitet og er i stand til at holde på varmen og forhindre hudirritation👌

J***y
Danmark

Denne bøjle er meget nem at tage på, bliver hvor man sætter den hele dagen. Kan endda have mine sko på med den. Så meget bedre end en standard elastisk bandage. Den er meget behagelig og sidder perfekt.

M***e
Danmark

Jeg købte denne til en forstuvet ankel, fordi jeg ønskede noget lidt mere robust end en ace bandage. Jeg vil sige, at det var en lille smule ubehageligt i starten, da min ankel stadig var hævet, og det irriterede senerne, men da det først var helet lidt mere, føltes det meget mere behageligt. Jeg havde brug for noget, som jeg kunne løbe i og ikke bekymre mig om at rulle min ankel igen. Så langt så godt. Ville anbefale.

K***a
Danmark

God til afslappet brug. Den er for stor til min søn til at putte i sin sko. Men han sagde, at det er meget behageligt, og han glemmer endda, at er på nogle gange.

S****a M***z
Danmark

Denne bøjle er fantastisk. Det har reduceret mine smerter i anklen, og det er vaskbart, justerbart og behageligt. Min ankel har nu mere støtte, end jeg nogensinde vil få. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
189.98
kr.
380

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.