Ankelstøtte

kr.195

Tilbud

Ankelstøtte

kr.195

Sørg for at tjekke størrelsen i voresStørrelsesskema

Beskrivelse

Hjælp dine svækkede ankler!

Ortorex ankelstøtten opretholder ledstabilitet for at forhindre laterale vridninger. Den giver også målrettet, mild kompression. Som følge heraf hjælper vores ankelstøtte med at lindre smerter og fremskynde genopretning efter en skade eller operation.

Forebyggelse af skader
Brug af vores ankelstøtte sikrer en god pasform og forhindrer ledforflytninger. Dette er igen med til at undgå eventuelle mikrotraumer.
Smertelindring
Vores ankelstøtte holder på kropsvarmen for at varme leddet og øge blodcirkulationen. Dette reducerer smerter forårsaget af gigt, forstuvninger, hævelse, akillessenebetændelse eller andre sygdomme.
Hurtig genopretning
Ved at holde ankelleddet på plads og bevare dets stabilitet mindsker Ortorex-støtten spændingen på det. Det gør det lettere for musklerne at opbygge sig selv, da de er mindre belastede. Som følge heraf gør denne støtte det lettere at opnå en smidigere genoptræning.
360° støtte

Vores støtte giver en allround beskyttelse af ankels muskler og led.

Passer til alt fodtøj

De åbne tæer og hæle gør det nemt for støtten at passe til alle sko.

Skridsikre bånd

Elastikbåndet forhindrer, at støtten glider ned ad benet.

Flere grunde til at elske vores støtte
Åndbar
Tynd
Ikke Indsnævrende
Vaskbar
Fugttransporterende
Hudvenlig
Størrelsesguide
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.73
15 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. A****s (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er så glad for at jeg har fundet den ankelstøtte der faktisk passer til mig. Hjælper med at holde hævelse nede og fodsmerter til et minimum, så jeg kan sove. Fantastisk.

 2. T*m (verificeret køber)

  Danmark

  Et dejligt, blidt og fast pres på de smertefulde områder af min fod, der giver dejlig støtte, hvor jeg har brug for det. Jeg har disse bøjler på hele dagen, og de giver ikke ubehag 👍👍👍

 3. S****e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har haft svær plantar fasciitis kombineret med akillessenebetændelse i mange måneder nu. Jeg har brugt disse sleeves i ca. en uge og de føles rigtig godt på. Jeg har et job, der kræver, at jeg er på mine fødder hele dagen, og jeg går fem eller seks miles på arbejde hver dag også. Så mine stakkels fødder bliver udsat for en masse misbrug og har ondt næsten hele tiden. I går opdagede jeg for første gang, siden jeg fik fasciitis, at jeg faktisk ikke havde nogen smerter sidst på dagen. Ville anbefale.

 4. K***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg vil anbefale disse til alle, der lider af fodproblemer. Jeg har neuropati, og disse fungerer rigtig godt for mig.

 5. P**e (verificeret køber)

  Danmark

  Sammenlignet med alle de andre ankelstøtter jeg har købt, er denne perfekt. Lige den rigtige kompression, god støtte, der ikke er for stiv eller løs, og åndbar. Den holder sig også rigtig godt på plads og ruller ikke sammen eller krøller rundt i kanterne som mange andre gør. 100% tilfreds.

 6. A**n (verificeret køber)

  Danmark

  Disse støtter virker! God pasform med lige nok elasticitet til at passe til enhver fod eller ankel. Kan let håndvaskes og lufttørres.

 7. B*****m (verificeret køber)

  Danmark

  Åh min gud, det er fantastisk! Stoffet er strækbart. Nu svulmer resten af mit ben ikke op og gør ondt, fordi det er for stramt! Kan varmt anbefales!

 8. H***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg forstuvede det indvendige område af min ankel, og lægen sagde, at det vil tage 3-6 måneder at helbrede, men jeg er nødt til at bære en støtte. Jeg prøvede flere, men de passede alle ikke rigtigt. Uden nogen støtte var smerten forfærdelig. Jeg skiftede til denne, og den er ikke kun behagelig, men jeg kan mærke min ankel heles!!! Denne støtte redder mig virkelig!!!

 9. L***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er ved at komme mig fra iskias. Jeg kunne ikke løbe uden disse ankel ærmer! Jeg tror, at de også vil hjælpe med at beskytte mig mod eventuelle senere skader på mine ankler. Tusind tak!

 10. R***y (verificeret køber)

  Danmark

  Godt hold og støtte, men ubehageligt efter en lang dag med detailhandel på mine fødder. Bunden af min fod gnider ligesom mod den hele dagen.