Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ankelstøtte
4.73(15)
Farve:Sort
Størrelse:L-XL

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
110
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
110
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hjælp dine svækkede ankler!

Ortorex ankelstøtten opretholder ledstabilitet for at forhindre laterale vridninger. Den giver også målrettet, mild kompression. Som følge heraf hjælper vores ankelstøtte med at lindre smerter og fremskynde genopretning efter en skade eller operation.

Forebyggelse af skader

Brug af vores ankelstøtte sikrer en god pasform og forhindrer ledforflytninger. Dette er igen med til at undgå eventuelle mikrotraumer.

Smertelindring

Vores ankelstøtte holder på kropsvarmen for at varme leddet og øge blodcirkulationen. Dette reducerer smerter forårsaget af gigt, forstuvninger, hævelse, akillessenebetændelse eller andre sygdomme.

Hurtig genopretning

Ved at holde ankelleddet på plads og bevare dets stabilitet mindsker Ortorex-støtten spændingen på det. Det gør det lettere for musklerne at opbygge sig selv, da de er mindre belastede. Som følge heraf gør denne støtte det lettere at opnå en smidigere genoptræning.

360° støtte

Vores støtte giver en allround beskyttelse af ankels muskler og led.

Passer til alt fodtøj

De åbne tæer og hæle gør det nemt for støtten at passe til alle sko.

Skridsikre bånd

Elastikbåndet forhindrer, at støtten glider ned ad benet.

Flere grunde til at elske vores støtte

Åndbar

Tynd

Ikke Indsnævrende

Vaskbar

Fugttransporterende

Hudvenlig

Størrelsesguide

supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
O***y
Danmark

Min ankel er ikke kommet til mig, siden jeg købte denne! Fremragende støtte. Den er virkelig tynd og jeg kan bære den under mine sokker med alle sko.

M***e
Danmark

Jeg har gigt i min ankel, hvilket har været smertefuldt. Så snart jeg tog denne på, kunne jeg glemme alt om min ankel, da den lindrede smerten og stivheden. Jeg sov i den, og min ankel føltes næsten normal, da jeg stod op

M*****a
Danmark

Min fodterapeut foreslog mig at bære dette ærme. Jeg følte øjeblikkelig lindring, og det er fantastisk!

C****r
Danmark

Jeg har neuropati i begge mine fødder. Når jeg lægger mig ned for at hvile, begynder mine fødder at gøre ondt, som om de er i en skruestik, der bliver ved med at stramme, og denne smerte varer nogle gange i timevis. Jeg købte disse ankelærmer, og de fungerer perfekt. Så den første nat, hvor jeg havde forfærdelige smerter, tog jeg disse ærmer på, og straks blev mine smerter kraftigt reduceret til en kedelig smerte. Resten af ugen har jeg taget dem på, inden jeg gik i seng, og de har været meget nyttige til at holde den "vice knusende smerte" på afstand hele natten. Der er stadig en kedelig smerte, men ikke som den oprindelige smerte. Så hvis du har neuropati og har ondt i fødderne, når du prøver at sove, så prøv disse. De virker meget godt.

J***y
Danmark

Jeg har en gammel ankelskade. Min ankel har konstant brug for lidt ekstra støtte, især når jeg træner. Denne ankelstøtte er DEN BEDSTE støtte, jeg har fundet. Rigtig god, behagelig støtte

A****s
Danmark

Jeg er så glad for at jeg har fundet den ankelstøtte der faktisk passer til mig. Hjælper med at holde hævelse nede og fodsmerter til et minimum, så jeg kan sove. Fantastisk.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.