Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortorex™ Bækkenkorrektionsbælte Til Opadgående Hofte
4.71(14)
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
220
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
220
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lad ikke hoftesmerter og bækkensmerter holde dig fra at tage fat på din hverdag!

HVORFOR HAR JEG BRUG FOR DETTE?

Lider du af smerter i lænden eller hoften? Bare rolig, du er ikke alene. 78 procent af alle mennesker har en anterior eller lateral bækkenhældning. Årsagerne til dette kan variere: stillesiddende arbejde, graviditet, skade. Ubalance i bækkenet kan forårsage dårlig kropsholdning sammen med kroniske smerter, samtidig med at det begrænser din ydeevne og endda påvirker dit humør. I nogle tilfælde kan knæ og ankler også gøre ondt i knæene og anklerne.

Ortorex™ hip-up bækkenkorrektionsbæltet støtter og stabiliserer effektivt dine hofter og dit bækken for at lindre: bækkensmerter, smerter i overbenet, rygsmerter, hoftesmerter, bækkengjordssmerter, piriformissyndrom eller symphysis pubis dysfunktion. Den hjælper med at fjerne nervesmerter forårsaget af SI-led dysfunktion og giver tiltrængt komfort.

Derudover er dette korrektionsbælte fantastisk til at hjælpe atleter med at opretholde korrekt bækkenform, mens de træner, for at forebygge skader.

HVORFOR ORTOREX™?

Ortorex™-bæltet handler ikke om en midlertidig løsning. Når din krop først har vænnet sig til at bære vores korrektionsbælte, dannes der muskelhukommelse, så selv efter du har taget det af, vil din krop naturligt tilpasse sig til sin nyere og sundere kropsholdning. Det lette, men faste materiale er justerbart og fremstillet af et åndbart stof, der tillader luft og fugt at passere igennem.

Den er designet til at kunne bæres komfortabelt dag og nat og passer til hofteomfanget fra 30 til 55 tommer, både til mænd og kvinder. Du kan nemt bære den under tøjet for at give dine ømme hofter og ryg den lindring, de har brug for. De skridsikre silikonestrimler på det indre bælte forhindrer bæltet i at glide op og ned. Sørg for, at du ikke strammer bæltet for meget og bærer det på den nederste del af hoften, hvilket kan gøre det umærkeligt, mens du udfører dine daglige aktiviteter.

STØRRELSESSKEMA:

HVORDAN MAN BÆRER ORTOREX™ HIP-UP BÆKKENKORREKTIONSBÆLTE:

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 14 anmeldelser
(11)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***e
Danmark

Dette bælte hjalp mig med at få den støtte jeg havde brug for og gav mig noget smertelindring. Det er justerbart og sidder behageligt. Jeg håber, at det med tiden vil lindre mine smerter fuldstændigt med tiden.

F****a
Danmark

Denne enhed har hjulpet med at reducere smerterne ved iskias. Desuden kan jeg virkelig godt lide bekvemmeligheden ved dette bælte. Det er lille og nemt at bære under tøjet.

G**a
Danmark

Jeg får så meget lindring af at bære det, at jeg ville give det 10 stjerner, hvis jeg kunne. Det sidder godt og giver ikke ubehag, hvilket har overrasket mig. Desuden er den meget blødere, end jeg havde forestillet mig. Jeg kan varmt anbefale dette bælte!

M***k
Danmark

Det er fantastisk! Jeg står oprejst og ingen smerter! Jeg har endda sovet i det i nat. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

A***a
Danmark

Et godt lavet bælte til en god pris! Det er også meget behageligt - giver dig meget god støtte, men er samtidig meget fleksibelt. Det er et let, åndbart materiale, og justerbart, kan bæres under tøj. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

P***k
Danmark

Det er totalt et livsændrende produkt!!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.