Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Ortorex™ Bækkenkorrektionsbælte Til Opadgående Hofte

4.71(14)
kr.
220
kr.
330

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesguide

Lad ikke hoftesmerter og bækkensmerter holde dig fra at tage fat på din hverdag!

HVORFOR HAR JEG BRUG FOR DETTE?

Lider du af smerter i lænden eller hoften? Bare rolig, du er ikke alene. 78 procent af alle mennesker har en anterior eller lateral bækkenhældning. Årsagerne til dette kan variere: stillesiddende arbejde, graviditet, skade. Ubalance i bækkenet kan forårsage dårlig kropsholdning sammen med kroniske smerter, samtidig med at det begrænser din ydeevne og endda påvirker dit humør. I nogle tilfælde kan knæ og ankler også gøre ondt i knæene og anklerne.

Ortorex™ hip-up bækkenkorrektionsbæltet støtter og stabiliserer effektivt dine hofter og dit bækken for at lindre: bækkensmerter, smerter i overbenet, rygsmerter, hoftesmerter, bækkengjordssmerter, piriformissyndrom eller symphysis pubis dysfunktion. Den hjælper med at fjerne nervesmerter forårsaget af SI-led dysfunktion og giver tiltrængt komfort.

Derudover er dette korrektionsbælte fantastisk til at hjælpe atleter med at opretholde korrekt bækkenform, mens de træner, for at forebygge skader.

HVORFOR ORTOREX™?

Ortorex™-bæltet handler ikke om en midlertidig løsning. Når din krop først har vænnet sig til at bære vores korrektionsbælte, dannes der muskelhukommelse, så selv efter du har taget det af, vil din krop naturligt tilpasse sig til sin nyere og sundere kropsholdning. Det lette, men faste materiale er justerbart og fremstillet af et åndbart stof, der tillader luft og fugt at passere igennem.

Den er designet til at kunne bæres komfortabelt dag og nat og passer til hofteomfanget fra 30 til 55 tommer, både til mænd og kvinder. Du kan nemt bære den under tøjet for at give dine ømme hofter og ryg den lindring, de har brug for. De skridsikre silikonestrimler på det indre bælte forhindrer bæltet i at glide op og ned. Sørg for, at du ikke strammer bæltet for meget og bærer det på den nederste del af hoften, hvilket kan gøre det umærkeligt, mens du udfører dine daglige aktiviteter.

STØRRELSESSKEMA:

HVORDAN MAN BÆRER ORTOREX™ HIP-UP BÆKKENKORREKTIONSBÆLTE:

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 14 anmeldelser
(10)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***e
Danmark

Dette bælte hjalp mig med at få den støtte jeg havde brug for og gav mig noget smertelindring. Det er justerbart og sidder behageligt. Jeg håber, at det med tiden vil lindre mine smerter fuldstændigt med tiden.

F****a
Danmark

Denne enhed har hjulpet med at reducere smerterne ved iskias. Desuden kan jeg virkelig godt lide bekvemmeligheden ved dette bælte. Det er lille og nemt at bære under tøjet.

G**a
Danmark

Jeg får så meget lindring af at bære det, at jeg ville give det 10 stjerner, hvis jeg kunne. Det sidder godt og giver ikke ubehag, hvilket har overrasket mig. Desuden er den meget blødere, end jeg havde forestillet mig. Jeg kan varmt anbefale dette bælte!

B***y
Danmark

Jeg bærer dette behageligt under mine jeans hele dagen. Det giver mig mild støtte, så jeg kan bøje mig forover og gøre huslige opgaver og gå med min hund flere gange dagligt uden at føle, at min ryg er ved at give op! Værd mine penge!!

T***a
Danmark

Den passer og føles dejlig. Jeg kan godt lide, at man har de ekstra bånd til at justere for en endnu strammere følelse. Jeg har nogle lænderygsmerter og det hjælper mig i hverdagen.

S**s
Danmark

Elsker den. Har brugt den i et par dage nu, og jeg er meget imponeret. Jeg havde virkelig ikke høje forventninger, men jeg må indrømme at dette var en stor overraskelse

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
219.99
kr.
330

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.