Ortorex™ Bækkenkorrektionsbælte Til Opadgående Hofte

kr.220

Tilbud

Ortorex™ Bækkenkorrektionsbælte Til Opadgående Hofte

kr.220

Beskrivelse

Lad ikke hoftesmerter og bækkensmerter holde dig fra at tage fat på din hverdag!

HVORFOR HAR JEG BRUG FOR DETTE?

Lider du af smerter i lænden eller hoften? Bare rolig, du er ikke alene. 78 procent af alle mennesker har en anterior eller lateral bækkenhældning. Årsagerne til dette kan variere: stillesiddende arbejde, graviditet, skade. Ubalance i bækkenet kan forårsage dårlig kropsholdning sammen med kroniske smerter, samtidig med at det begrænser din ydeevne og endda påvirker dit humør. I nogle tilfælde kan knæ og ankler også gøre ondt i knæene og anklerne.

Ortorex™ hip-up bækkenkorrektionsbæltet støtter og stabiliserer effektivt dine hofter og dit bækken for at lindre: bækkensmerter, smerter i overbenet, rygsmerter, hoftesmerter, bækkengjordssmerter, piriformissyndrom eller symphysis pubis dysfunktion. Den hjælper med at fjerne nervesmerter forårsaget af SI-led dysfunktion og giver tiltrængt komfort.

Derudover er dette korrektionsbælte fantastisk til at hjælpe atleter med at opretholde korrekt bækkenform, mens de træner, for at forebygge skader.

HVORFOR ORTOREX™?

Ortorex™-bæltet handler ikke om en midlertidig løsning. Når din krop først har vænnet sig til at bære vores korrektionsbælte, dannes der muskelhukommelse, så selv efter du har taget det af, vil din krop naturligt tilpasse sig til sin nyere og sundere kropsholdning. Det lette, men faste materiale er justerbart og fremstillet af et åndbart stof, der tillader luft og fugt at passere igennem.

Den er designet til at kunne bæres komfortabelt dag og nat og passer til hofteomfanget fra 30 til 55 tommer, både til mænd og kvinder. Du kan nemt bære den under tøjet for at give dine ømme hofter og ryg den lindring, de har brug for. De skridsikre silikonestrimler på det indre bælte forhindrer bæltet i at glide op og ned. Sørg for, at du ikke strammer bæltet for meget og bærer det på den nederste del af hoften, hvilket kan gøre det umærkeligt, mens du udfører dine daglige aktiviteter.

STØRRELSESSKEMA:

HVORDAN MAN BÆRER ORTOREX™ HIP-UP BÆKKENKORREKTIONSBÆLTE:

 

4.71
15 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. S**s (verificeret køber)

  Danmark

  Elsker den. Har brugt den i et par dage nu, og jeg er meget imponeret. Jeg havde virkelig ikke høje forventninger, men jeg må indrømme at dette var en stor overraskelse

 2. Z**e (verificeret køber)

  Danmark

  Min kiropraktor foreslog mig at bruge et bælte mod sacroiliacale hoftesmerter. Satte dette bælte på og oplevede øjeblikkelig lindring af SI-ledssmerter. Dette bælte har hjulpet indtil videre!!

 3. M***k (verificeret køber)

  Danmark

  Det er fantastisk! Jeg står oprejst og ingen smerter! Jeg har endda sovet i det i nat. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

 4. A***a (verificeret køber)

  Danmark

  Et godt lavet bælte til en god pris! Det er også meget behageligt – giver dig meget god støtte, men er samtidig meget fleksibelt. Det er et let, åndbart materiale, og justerbart, kan bæres under tøj. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

 5. P***k (verificeret køber)

  Danmark

  Det er totalt et livsændrende produkt!!!

 6. A******e (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk produkt!!!

 7. Y*****l (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bruger den når jeg cykler eller vandrer. Viste sig at være meget robust og hjælpsom. Tak.

 8. O**g (verificeret køber)

  Danmark

  Meget imponeret over dette bælte :)))) Jeg havde virkelig ikke høje forventninger mht. resultat, men jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket.

 9. U**u (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er et fantastisk produkt. Jeg har alvorlig SI-dysfunktion og har forsøgt at afhjælpe min lidelse med kortisonsprøjter, fysioterapi osv. Intet virkede til at hjælpe, indtil jeg læste om dette bælte.

 10. S****i (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan varmt anbefale det til alle der lider af rygsmerter. det har ændret mit liv!