Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionsærme Til Støtte for Knæet
4.75(16)
Farve:Sort
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
205
kr.
308
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
205
kr.
308
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Bevæg dig uden begrænsninger eller smerter!

Ortorex knæmuffer stabiliserer muskler og led. Ved at give kompression øger den blodcirkulationen og eliminerer hævelser. Dette hjælper med at slippe af med smerter, fremskynde genopretningen og beskytte musklerne.

Forebyggelse af skader

Vores knæstøtte fordeler belastningen fra knæleddene til lårmusklerne. Derved hjælper den med at forebygge eventuelle skader.

Smertelindring

Vores knæærme holder på kropsvarmen for at varme leddet og øge blodgennemstrømningen. Dette lindrer akutte og kroniske smerter fra gigt, forstuvninger, overbelastninger og træthed.

Hurtig genopretning

Ortorex-kompressionsærmet afhjælper spændingen på musklen og holder dem på plads. Den fremmer genopretningen efter meniskrevner, knæskader eller operationer.

Skridsikkert bånd

Elastikbåndet forhindrer, at ærmet kan vendes opad eller glide ned ad benet.

360°-støtte

Vores ærme beskytter hele benet, herunder knæ, lår og kalve.

Honeycomb-beskyttelse

Honeycomb-polstrene reducerer trykket på knæene og giver dobbelt stabilitet.

Flere grunde til at elske vores støtte

Åndbar

Letvægt

Tynd

Ikke Begrænsende

Elastisk

Kan Vaskes

Størrelsesguide

Sådan måler du:
Mål omkredsen af dit lår 5" (12.7 cm) over knæskallen.
Size upper circumference lower circumference length
cm inch cm inch cm inch
S 29 11.41 20 7.87 41 16.14
M 32 12.59 22 8.66 43 16.92
L 36 14.17 24 9.44 45 17.71
XL 40 15.74 26 10.23 47 18.5

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***e
Danmark

Disse kompressionsærmer til knæstøtte lindrer smerter i mine gigtramte knæ perfekt. Dette produkt gør mine bevægelser meget mere behagelige. Jeg mærkede forskellen med det samme! Kompressionsærmerne glider ikke og vandrer ikke under bevægelse. Materialet er meget behageligt mod huden, let og åndbart. Jeg er tilfreds med købet!

J****e
Danmark

Meget nyttigt produkt, virker i høj grad! Giver hurtig smertelindring med mindre hævelse, ømhed og stivhed. Meget mere smertelindring med disse kompressionsærmer til knæstøtte. Størrelsesskemaet hjalp med at vælge den rigtige størrelse, så de passer perfekt. Dette er helt sikkert et produkt af høj kvalitet og støttende produkt. Jeg kan varmt anbefale det!

S**a
Danmark

Disse kompressionsærmer til knæstøtte giver mig god støtte, mens jeg løber. Mine knæ bevægelser er blevet bedre og smerterne er væk. Jeg kan faktisk bevæge mig bedre. Perfekt pasform og meget behagelig, de glider ikke ned. Jeg synes, det er et godt produkt og fremragende kundeservice! Helt sikkert anbefale!

T**a
Danmark

Fantastisk produkt! Smerter har forladt næsten øjeblikkeligt fra mit knæ og generer mig ikke mere hvorfor gå, løbe, gå op ad trapper eller anden aktivitet. Jeg føler ingen smerte og ingen hævelse med disse knæ støtte kompression ærme mere. Dette kompressionsærme er meget behageligt, da det kan bæres godt under tøj uden at være mærkbar. Produktet er absolut som annonceret! Anbefaler!

J***s
Danmark

Еxtremt behageligt knæarm! Jeg lider af en nagende knæskade, og dette knæærme hjælper mig med at lindre smerter og giver perfekt støtte hele dagen og natten igennem. Perfekt til at dyrke sport også. Jeg kan godt lide kvaliteten af stoffet, det er elastisk, blødt og giver rimelig spænding, det trækker fugt væk fra kroppen. Fantastisk produkt, som jeg helt sikkert kan anbefale!

A**a
Danmark

Disse støtter er fantastiske!!! De BLIVER hvor jeg placerer dem. De er SUPER støttende. Ingen velcrobånd til at hænge dit tøj og ikke voluminøse!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.