Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar Drop Fodbøjle Fod Op Afo Bøjle
4.56(9)
kr.
200
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
200
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Komfort og lindring nat og dag

Denne revolutionerende ortose giver en synlig forbedring af gangen, der giver støtte ved dropfod eller lignende lidelser. Konstrueret med slidstærkt, hudvenligt fløjlsmateriale og sandwichsvamp er skinnen mere komfortabel og åndbar til langvarig daglig brug. Den er let og giver maksimal komfort, i modsætning til andre voluminøse bøjler.

Øjeblikkelig lindring

Vores produkt holder din fod strakt og lindrer smerter.

Nemme at justere

Ortorex AFO-bandagen leveres med blød og åndbar skumpolstring, der giver dig en dæmpende effekt.

Ergonomisk udformning

Ortorex-fodbøjlen har en bøjelig skinne ved vristen, som kan justeres fra 90 til 85 grader for maksimal komfort og optimal genopretning.

Justerbare stropper

Den ene rem giver spænding og den anden kompression for at støtte din ankel.

Polstret foring

Ortorex AFO-bøjlen leveres med en blød og åndbar skumpolstring, der giver dig en dæmpende effekt.

Alsidig

Velegnet til både mænd og kvinder.

Flere grunde til at elske vores fodbøjle

Letvægt

Universel Pasform

Vendbar

Slidstærk Lukning

Hudvenlig

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 9 anmeldelser
(6)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N***k
Danmark

Lindrer smerterne selvom man ikke tror det virker. Jeg har haft så mange smerter med min hæl i flere måneder så meget, at jeg slet ikke kan gå på min fod. Jeg købte denne lille bøjle og i løbet af få timer forsvandt mine smerter. I dag var den første dag i flere måneder, hvor jeg vågnede op og kunne gå ordentligt uden smerter. Jeg er så taknemmelig for dette produkt. Kan varmt anbefales.

A***x
Danmark

Jeg har kun prøvet denne bøjle én gang, i går aftes, men jeg er dybt imponeret. Den holdt min fod bøjet op. Men ja, det tager et par minutter at vænne sig til. Anyway... DET ER FEDT!!

K**r
Danmark

Denne skinne er nem at bruge og behagelig. Velcrobåndene kan nemt justeres, så de passer til dit ønskede behov for støtte og fodbøjning. Velcroen er super stærk og giver ikke slip på sit greb, hvilket er fantastisk, når den bæres under søvn. Jeg har brugt skinnen i næsten en måned, og jeg har reduceret smerterne, når jeg først går om morgenen. Kan varmt anbefale dette produkt 👍

D****e
Danmark

En fantastisk enhed til de morgenlige smerter i fod og ankel! Den er behagelig at sove med og har hjulpet min fod fra så mange smerter.

A***e
Danmark

Komfortabel støtte, den holder min fod bøjet uden at være ubehagelig. Tager lidt tid at vænne sig til følelsen, men det virker

V****r
Danmark

Jeg var skeptisk overfor et produkt til at korrigere plantar fasciitis, men overraskende nok virkede det. Du skal bruge det hver aften indtil det hjælper med at strække fodens underside. Plantar fasciitis er ikke vendt tilbage- men det er godt at vide at jeg har en løsning hvis det sker igen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.