Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Støtte Til Håndledsbånd
4.63(16)
Farve:Sort
kr.
150
kr.
225
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
150
kr.
225
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Bekæmp smerten og find trøst!

Ortorex håndledsstøtten beskytter og stabiliserer håndleddet. Den giver behagelig kompression til det skadede eller ømme område. Det bedste af alt er, at den hjælper med at lindre smerter i håndleddet og fremskynde helingsprocessen.

Ekstra støtte

Vores håndledsbånd støtter de svage og hævede led. Det styrker musklerne og mindsker følelsesløshed, ømhed og træthed.

Hurtig genopretning

Vores støtte forhindrer håndleddet i at bøje. Denne stabilisering hjælper med at opnå hurtigere heling og forebygger forstrækninger.

Smertelindring

Ortorex-båndet holder håndleddet i en neutral smertefri position. Det afhjælper effektivt seneskedehindebetændelse, karpaltunnel, gigt-smerter og forstuvninger.

360° beskyttelse

Vores bånd giver støtte og beskyttelse hele vejen rundt om håndleddet.

Let at bruge

Tommelsløjfen gør wrap-around let at tage på og af.

Åndbart materiale

Vores håndledsstøtte giver mulighed for luftcirkulation.

Flere grunde til at elske vores band

Justerbar

Letvægt

Slank

Ikke-Begrænsende

Bærbar

Skridsikker

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***a
Danmark

Jeg har kæmpet med seneskedehindebetændelse i mit håndled i årevis. Jeg begyndte at bære et af disse bånd, og det hjalp lidt, men jeg har meget små håndled, og det er bare lidt for løst. Jeg kan godt lide justerbarheden af denne bandage. Indtil videre har den afhjulpet det meste af mit ubehag i håndleddet. Jeg har dog kun brugt den i to dage.

W****t
Danmark

Min karpaltunnel er ved at være ret smertefuld, især når jeg sover!!! Smerten (ikke bare følelsesløshed) ville vække mig op af en dødssøvn!!! Jeg var skeptisk overfor disse bands, men købte alligevel disse og besluttede at sove med dem på, og for første gang i lang tid, vågnede ingen smerte mig op!!! Det er nu et par uger siden, og jeg sover ALTID med dem på... Og de virker FANTASTISK godt!!! Jeg er så taknemmelig for at jeg fandt dem!!

K**e
Danmark

Jeg udviklede alvorlig karpaltunnel i min højre hånd. Efter at have talt med min læge, købte jeg denne bøjle. Den er fantastisk! Mine symptomer er reduceret med 75%. Jeg kan varmt anbefale denne bøjle!

E***a
Danmark

Jeg kan lide alt ved denne håndledsbøjle! Den forhindrer mig i at bøje mine håndled, men dækker ikke mere område end nødvendigt. Velcroen er stærk. Jeg kan også sove i dem, hvilket er en stor hjælp. Jeg er meget imponeret over disse armbøjler og ville købe dem igen!

R**h
Danmark

Denne håndledsstøtte hjælper mit håndled til at være smertefri, mens jeg laver de daglige ting i huset, og jeg er endda i stand til at gøre ting, som jeg ikke har gjort i et stykke tid på grund af smerterne. Nu har jeg den bare på, når jeg ved, at jeg skal løfte noget eller flytte ting rundt. Meget hjælpsomt.

L****e
Danmark

Dette bånd giver moderat støtte med god fleksibilitet. Komfortabelt nok til at have på under søvn. Ville anbefale

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.