Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionsknæbandage Med Silikonepude
4.69(16)
Farve:Sort
Størrelse:L
kr.
210
kr.
315
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
210
kr.
315
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til frustrerende smerter og ubehag i knæet, når du bevæger dig! Kompressionsknæbindet med silikonepude er her for at give dig den ultimative støtte og smertelindring, så du kan udføre enhver aktivitet, du ønsker!

Kompressionsknæbindet med silikonepude fremmer hurtigere genopretning og lindrer knæsmerter og hævelse for dem, der lider af akutte eller kroniske ledskader og lidelser. Dens anatomisk formede strikkede stof med blød tekstureret overflade sikrer fuld kontakt med huden og aktiverer kroppens proprioceptorer for at holde støtten på plads. Silikonepuden omkring knæet opfanger og omfordeler trykket for at beskytte mod overbelastning af senerne og knæskallen. Den giver maksimal bevægelsesfrihed, og de integrerede klægezoner garanterer en sikker pasform.

Artiklen giver sikker støtte, uanset om du løber ned ad banen, træner i fitnesscenteret eller udfører intensivt dagligt arbejde. Den fokuserer på målrettet stimulering af følsomme områder i knæet, der påvirker smerteopfattelsen og mobiliteten. Desuden bevarer den kropsvarmen for at opvarme knæleddet og øge blodcirkulationen. Knæmuffen kan bæres under og efter aktiviteten. Det er blødt, åndbart og fugttransporterende, især i det følsomme område bag på knæet, for at give komfort hele dagen.

Fordelene ved at bære knæbindet:

  • Hjælper med genopretning af led og muskler
  • Giver forfriskende lindring af smerter og hævelse i knæet
  • Forbedrer blodcirkulationen, stimulerer ilttilførslen til musklerne
  • Minimerer skader
  • Giver optimal muskelstøtte mellem træningspassene og under afslappede hverdagsaktiviteter
  • Kan bæres komfortabelt hele dagen og natten
  • Lindrer symptomer i forbindelse med gigt, seneskedehindebetændelse, forstuvninger, ledbåndsskader og meniskrevner

Knæstøtten kan bruges til alle former for sportsspil, cykling, jogging, vægtløftning, skateboarding, triatlon, gåture, vandreture, skøjteløb, klatring, gymnastik, vægtløftning, yoga, squat, bodybuilding, kampsport, løb, dans, fitness og andre aktiviteter.

STØRRELSESGUIDE

Sørg for at kigge på vores måleskema for at sikre den rigtige pasform. Hvis du er usikker, skal du række ud til den mindre størrelse for ekstra kompression og den større størrelse for reduceret kompression.

✔️ SKADESFOREBYGGELSE OG SMERTELINDRING Stabiliserer og støtter leddet, lindrer kroniske og akutte ankelskadesymptomer, lindrer spændingen på musklen for at forhindre overbelastning, hjælper med at reducere hævelse og lindre smerter på grund af forskellige knætilstande.

✔️ SILIKONEPUDE Giver stabilitet til knæskallen samt beskyttelse mod stød og blå mærker. Desuden mindsker den risikoen for skader.

✔️ FJEDERSTØTTE De to fjederstøttestrimler på hver side giver fuld bevægelsesfrihed og beskytter samtidig mod vrid og forstuvninger. De giver støtte til de mediale og laterale ligamenter, der hjælper med at stabilisere dit knæ, hvilket er ideelt for svage knæ. Også nyttigt til træning med høj intensitet.

✔️ BRED ANVENDELSE Velegnet til alle sportsaktiviteter, der indebærer stor belastning af leddene: løb, basketball, fodbold, fodbold, golf, cykling, tennis, vandreture, volleyball, jogging skiløb og andre aktiviteter.

✔️ PREMIUM 3D-STRIKKETEKNOLOGI Højtydende stof og innovativ strikteknologi giver overlegen støtte og komfort uden at gå på kompromis med din bevægelighed. Nyd timevis af kontinuerlig støtte.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***h
Danmark

Stor værdi for pengene! Kan varmt anbefales!

D***a
Danmark

Leveringen var hurtig. Produktet er meget godt lavet. Er tilfreds med købet.

M***e
Danmark

Fremragende kvalitet!!

B***b
Danmark

Så behageligt og stilfuldt! Tak!

U***c
Danmark

Elsker denne knæstøtte! Det hjælper med at lindre smerter og ubehag fra mit knæ og stabilisere mit knæ. Det er også meget behageligt.

E***a
Danmark

Hjælper virkelig med at stabilisere knæet når man går! Denne vare er meget godt lavet, og den gør præcis, hvad den skal gøre.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.