Kompressionsknæbandage Med Silikonepude

kr.210

Tilbud

Kompressionsknæbandage Med Silikonepude

kr.210

Beskrivelse

Sig farvel til frustrerende smerter og ubehag i knæet, når du bevæger dig! Kompressionsknæbindet med silikonepude er her for at give dig den ultimative støtte og smertelindring, så du kan udføre enhver aktivitet, du ønsker!

Kompressionsknæbindet med silikonepude fremmer hurtigere genopretning og lindrer knæsmerter og hævelse for dem, der lider af akutte eller kroniske ledskader og lidelser. Dens anatomisk formede strikkede stof med blød tekstureret overflade sikrer fuld kontakt med huden og aktiverer kroppens proprioceptorer for at holde støtten på plads. Silikonepuden omkring knæet opfanger og omfordeler trykket for at beskytte mod overbelastning af senerne og knæskallen. Den giver maksimal bevægelsesfrihed, og de integrerede klægezoner garanterer en sikker pasform.

Artiklen giver sikker støtte, uanset om du løber ned ad banen, træner i fitnesscenteret eller udfører intensivt dagligt arbejde. Den fokuserer på målrettet stimulering af følsomme områder i knæet, der påvirker smerteopfattelsen og mobiliteten. Desuden bevarer den kropsvarmen for at opvarme knæleddet og øge blodcirkulationen. Knæmuffen kan bæres under og efter aktiviteten. Det er blødt, åndbart og fugttransporterende, især i det følsomme område bag på knæet, for at give komfort hele dagen.

Fordelene ved at bære knæbindet:

 • Hjælper med genopretning af led og muskler
 • Giver forfriskende lindring af smerter og hævelse i knæet
 • Forbedrer blodcirkulationen, stimulerer ilttilførslen til musklerne
 • Minimerer skader
 • Giver optimal muskelstøtte mellem træningspassene og under afslappede hverdagsaktiviteter
 • Kan bæres komfortabelt hele dagen og natten
 • Lindrer symptomer i forbindelse med gigt, seneskedehindebetændelse, forstuvninger, ledbåndsskader og meniskrevner

Knæstøtten kan bruges til alle former for sportsspil, cykling, jogging, vægtløftning, skateboarding, triatlon, gåture, vandreture, skøjteløb, klatring, gymnastik, vægtløftning, yoga, squat, bodybuilding, kampsport, løb, dans, fitness og andre aktiviteter.

STØRRELSESGUIDE

Sørg for at kigge på vores måleskema for at sikre den rigtige pasform. Hvis du er usikker, skal du række ud til den mindre størrelse for ekstra kompression og den større størrelse for reduceret kompression.

✔️ SKADESFOREBYGGELSE OG SMERTELINDRING Stabiliserer og støtter leddet, lindrer kroniske og akutte ankelskadesymptomer, lindrer spændingen på musklen for at forhindre overbelastning, hjælper med at reducere hævelse og lindre smerter på grund af forskellige knætilstande.

✔️ SILIKONEPUDE Giver stabilitet til knæskallen samt beskyttelse mod stød og blå mærker. Desuden mindsker den risikoen for skader.

✔️ FJEDERSTØTTE De to fjederstøttestrimler på hver side giver fuld bevægelsesfrihed og beskytter samtidig mod vrid og forstuvninger. De giver støtte til de mediale og laterale ligamenter, der hjælper med at stabilisere dit knæ, hvilket er ideelt for svage knæ. Også nyttigt til træning med høj intensitet.

✔️ BRED ANVENDELSE Velegnet til alle sportsaktiviteter, der indebærer stor belastning af leddene: løb, basketball, fodbold, fodbold, golf, cykling, tennis, vandreture, volleyball, jogging skiløb og andre aktiviteter.

✔️ PREMIUM 3D-STRIKKETEKNOLOGI Højtydende stof og innovativ strikteknologi giver overlegen støtte og komfort uden at gå på kompromis med din bevægelighed. Nyd timevis af kontinuerlig støtte.

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. T***t (verificeret køber)

  Danmark

  God kvalitet knæarm. Behagelig at have på. Beskytter knæet meget godt med silikone pude omkring knæet. Sidder meget godt. Er tilfreds med produktet.

 2. U***c (verificeret køber)

  Danmark

  Elsker denne knæstøtte! Det hjælper med at lindre smerter og ubehag fra mit knæ og stabilisere mit knæ. Det er også meget behageligt.

 3. E***a (verificeret køber)

  Danmark

  Hjælper virkelig med at stabilisere knæet når man går! Denne vare er meget godt lavet, og den gør præcis, hvad den skal gøre.

 4. R***r (verificeret køber)

  Danmark

  Bedste knæstøtte jeg nogensinde har ejet! Fremragende kvalitet, hjalp mig med at lindre smerten fra mine knæ. Meget anbefalet!

 5. T***i (verificeret køber)

  Danmark

  Den støtter virkelig godt, jeg føler mine knæ omfavnet og sikkert med disse ærmer. Materialet er perfekt, det irriterer slet ikke min hud. Fantastisk produkt, kan helt anbefales.

 6. K***k (verificeret køber)

  Danmark

  Disse er den perfekte mængde støtte, som jeg ledte efter.

 7. S***n (verificeret køber)

  Danmark

  Komfortable og vaskbare! Jeg bruger kompressionsknæmuffen til kroniske knæsmerter, som forværres af aktiviteter, der kræver svingninger. Jeg havde det på til min tenniskamp i går aftes. Det var virkelig behageligt og meget effektivt. Det er et perfekt produkt, der ankom til tiden.

 8. C***r (verificeret køber)

  Danmark

  Elsker det! Dette er min 3. knæbandage og det er den eneste, der bliver på plads, når jeg går og bevæger mig rundt. Jeg havde den på næsten hele dagen i dag, og som du kan se, bevægede den sig ikke, da jeg har indtrykket på mit ben. Hvis den bliver slidt op, vil jeg defiantly købe dette mærke igen!

 9. U***d (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en rigtig god bøjle, der er effektiv til at støtte knæet under træning af de fleste typer, herunder løb. Jeg kan godt lide den, fordi den dækker hele knæet, og den glider ikke. Den er forstærket på de relevante områder den er nem at tage på og den bliver siddende.

 10. C***l (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan virkelig godt lide disse knæærmer. God støtte og meget behagelige at have på. Jeg skal have udskiftet et knæ, og denne støttebøjle giver mig den støtte, jeg har brug for.