Kompressionsstrømper Med Høj Graduering

kr.190

Tilbud

Kompressionsstrømper Med Høj Graduering

kr.190

Beskrivelse

Dominér din dag uden at bekymre dig om ømme ben! Dine ben og fødder fortjener at føle sig friske og fri for hævelser og åreknuder!

ORTOREX™ højgraduerede sokker tilbyder korrekt gradueret kompression, hvilket øger blodgennemstrømningen og giver dig mulighed for at yde dit bedste, restituere hurtigere og føle dig bedre hurtigere. Det avancerede design støtter kritiske muskler og sener, og den proprietære blanding af materialer transporterer fugt væk for en behagelig pasform, der holder hele vejen. Ved at give dine ben den rette støtte kan du reducere risikoen for at udvikle åreknuder, spindelvæv, blodpropper og andre kroniske venesygdomme.

Blodcirkulationen til benene påvirkes ofte, når folk står eller sidder i længere tid og alder. Problemer, der kan opstå som følge af dårlig blodcirkulation, kan omfatte ømhed, hævelse, stivhed og svaghed i ben og fødder. Disse symptomer kan udvikle sig til åreknuder eller dyb venetrombose (DVT). Disse kompressionsstrømper til midt på læggen vil øge din blodcirkulation og hjælpe med at støtte dine vener, mens du udfører enhver sport eller fritidsaktivitet.

ORTOREX™-kompressionsstrømperne er ikke kun beregnet til en aktiv livsstil, men også til rejsende, gravide kvinder, læger, sygeplejersker, lærere, kurerer og andre. Hvis du sidder på et kontor hele dagen og føler, at dine ben er hævede – så er vores kompressionsstrømper meget behagelige til daglig brug med polstrede hæle. Kurerer løber forskellige steder hver dag – disse sokker stimulerer blodgennemstrømningen og forbedrer ilttilførslen til musklerne for at sikre, at dine ben ikke bliver hævede sidst på dagen.

Du kan bære vores kompressionsstrømper hele dagen derhjemme, på arbejdet og under træning. Disse kompressionsstrømper til midt på læggen har et let slim-fit-design, der giver en anden hudfornemmelse. De er vævet med den nyeste strikketeknologi, der optimerer støtten omkring din ankel for at få øjeblikkelig lindring af hævelse, ømme muskler og led, faldne buehøjder, plantar fasciitis, åreknuder og muskelskader.

NØGLEFORDELE:

✔️HØJ KOMPRESSION Gradueret tryk fra anklen og op på 20-30 mmHg sikrer en støttende pasform i hele benet, uden at det er for stramt eller for løst.

✔️SMERTELINDRING Støt din bue, ankel og læg for at reducere hævelse og smerter fra nedfaldne buehøjder, plantar fasciitis, åreknuder og muskelskader.

✔️FORBEDRET BLODCIRKULATION Gradueret kompression langs hele anklen og læggen giver dig den ekstra fordel af forbedret blodgennemstrømning til dine muskler, hvilket reducerer risikoen for skader og fremmer hurtigere muskelrecovery.

✔️MATERIALE AF HØJ KVALITET Fremstillet af blødt, let og slidstærkt elastisk strikket stof (nylon og spandex), der fremmer luftgennemstrømningen og transporterer fugt væk for at holde fødder og ben tørre. Sørg for at vaske strømperne efter hver brug for at bevare formen og kompressionsniveauet for hver brug. Du kan vaske dem i maskine, men lufttørring er at foretrække.

✔️HOLDBAR HÆL- OG TÅKONSTRUKTION Forstærket og dæmpet hæl- og tåstøtte giver den ultimative komfort. Formtilpassede, lette og åndbare stoffunktioner opretholder ledstabilitet uanset aktivitet.